28 FEB.;

Jösses så trött jag blev. Kanske måste gå & powernapa lite.
Imorgon är jag "ledig", så skööönt. Ska åka iväg och träna skapligt tidigt då tänkte jag.GÖTT!
...sen ska jag läsa 3 kapitel & svara på typ 20 instuderingsfrågor. Inte lika gött.

Hade ännu en skön, bra & nykter helg. Med risk för att låta tråkig, men jag är så nöjd över att jag inte är fest-sugen. Slippa vakna bakis, slippa köpa fyllemat, slippa ångest för att man köpte fyllemat..slippa vara bakishungrig.

Iallafall,lördgen var en dag fylld av massa vänner, och i söndags var det loppis & ikea med Erika & Johanna.
På kvällen såg jag och Gustav på Jacobs Ladder. Fattade ingeting?

Sååå, hur har köpstoppet gått då? Nu när jag varit både på stan, ikea & på loppis.Med pengar på kontot dessutom.
Har faktiskt varit riktigt duktig! Köpte dock 1 BH och tröja på stan i lördags, men det var för "jobb"-pengar, så det räknar nog inte riktigt :)

Imorgon är det mars, äntligen!
puss!

26 FEB.;



Här ser ni min underbara frunch jag precis avnjutit. Äggröran ser ju inte sådär jättegod ut kanske, men det var den! Och det som ser ut som citronskivor är vit grapefrukt. Kul om det varit citron iofs.Haha.

Nu ska jag göra mig iordning, ska träffa Erika&Sara och fikelifika.
Har btw infört köpstopp för mig själv tills NÄSTA studiebidrag kommer. På kläder alltså. Kan bli mycket spännande att se hur detta kommer gå.

Har förresten fått nya grannar. Antal gånger dom gjort störiga ljud:3.
Okej, att borra sent en fredagskväll precis när man flyttat in, fine. Att kolla på actionfilm en  fredagskväll, kan jag med gå med på. MEN, att spela någon typ av glamrocksmusik (kizz?) klockan 9 en lördagsmorgon? INTE OKEJ!
Verkar som att dom ställt sina sorroundhögtalare precis mot väggen jag har min säng :(
Funderare på att banka lite i väggen, men vågade inte riktigt..
Saknar dom förra grannarna dom jag inte hörde ett endaste litet pip ifrån.


25 FEB.;

Vill skämmas lite när jag tänker på min prestation under tentan. Men skönt att den är över, så man kan "ta helg". Haha, har svårt för folk som "tar helg", och som använder sig av "tjeja" istället för tjej.
Och så var resan bokat, 13 - 23 juni är vi 8 st som befinner oss i la spania alltså. Kanske ska börja öva in spanskan? Kan säga :
PAELLA
OLÁ (vet att det inte stavas så men det låter ju så!)
CHICA

24 FEB.;

Har lite flow i livet just nu känner jag. Idag ringde sommarjobbet & straxt ska jag skicka över pengar till Spanien-resan som bokas imorgon. Imorgon skriver jag även min svåraste tenta ever, kl 14-18, ni känner väl hur det smärtar mig? Grammatik alltså. Kan inte ens rubrikerna i positionschemana riktigt ordentligt. Ha ha. Men det får väl gå som det går, jag har iallafall pluggat så jag slipper må dåligt över att inte ha gjort det.
Men imorgon händer det även bra saker, CSN ramlar in, helgen kommer, jag och Gurra ska laga hemmagjord pizza och jag sedan ska jag träffa Johanna & Lina. BRA!

PUSS

ONYTTIHGETS-SVACKA

Har varit onyttig hela veckan, nu är det ju bara onsdag men vet att det kommer forstätta utför. Varje dag ska det ätas något sött. Skyller på tentan. Drack tillochmed cola till maten igår. VERY ovanligt för att vara mig. Och ingen träning hinns med heller. Kaanske att jag tränar på fredag efter tentan. Men bara kanske. Känner mig äckel-blek också. ÄR äckligt blek. Och fattig är man med. Och trött, och inte det minsta tränings-sugen, fast jag vill vara det!
Meeen, antar att man måste ha sånahär dagar för att kunna ha dagar då man känner sig super.
Nu ska jag göra potatisbullar,för första gången ever. Undra hur detta ska gå?

PUSS

23 FEB.;

Imorse var det 17 minusgrader. 17!!
O M G.
Har varit hos Elin och pluggat igenom 1 ½ grammatik-tenta. Gick ju helt ok, nu ska jag bara ta tag i mig själv och fortsätta plugga här hemma.
Om två dagar kommer CSN, yeey!


22 FEB.;

Vilken bra dag ändå! Har fått skapligt mycket plugg gjort, pratat med alla möjliga folk i mobben & nu ska jag äta middag med Gussi!
Imorgon ska jag hem till Elin och plugga. Så mycket bättre att plugga tillsamans med någon istället för ensam, bästa pluggtipset typ!

Nu ska jag sätta på mig strumpbrallor & blåsa håret.

PUSS

21 FEB.;

Helgen har varit lugn,lugn och lugn. Så himla skönt, men ändå har den gått för fort. Ska nog ha en lika lugn helg nästa vecka.

Nu ska jag åka till skolan för grupparbetsplugg någon timma, sedan ska jag hem och plugga inför tentan på fredag.

Och wzup med att det är så kallt hela tiden?! Orkar inte. Men på fredag bokar vi resa till Spanien, så lite hopp finns det väl iallafall.

PUSS

17 FEB.;

Det är verkligen inte ok när grannarna lagar någon slags mat som luktar så äckligt att även jag & min lägenhet får lida!:(
Tentan jag gjorde imorse gick nog skitdåligt. Men jag orkar inte, jag hatar den här svenskakursen av hela mitt hjärta. Och jag är så trött på tentor.
Träningen gick iallafall bättre idag, och ikväll ska jag jobba. SEDAN ÄR DET FREDAG! HUR BRA!?
Ska åka till Motis på lördag, mysa med fina vänner & bebisar. Resten av helgen ska jag plugga grammatik. Hehe.

Tänker på dig lite extra idag, Fillan!

Puss!


16 FEB.;

Kom precis hem från det mest crapy (?svårt med böjningen där..) träningspasset ever. Mår så dåligt när det är typ ÖVERbefolkad vissa tider.Orkar inte.
Skulle börja med att köra på bandet i 25 min tänkte jag för att sedan köra på crosstrainern 20 min. Då är bandet typ helt cp, och huuur segt som helst. Ökar varken farten eller nivån. Så blev bara 17 min = värdelöst. Ställde mig på en crosstrainer istället. Ställde in 20 min men körde bara 12, kom underfund med att jag hatar att köra crosstrainer. På 10 min hade jag bara brännt 53 kcal, och var ändå huur varm som helst, när jag kör på bandet brukar jag bränna minst 100 kcal under 10 min.
NEPP, nu har jag konstaterat det ännu en gång: det går inte att gå till gymmet mellan klockan 15 - 18.
Går dit imorgon förmiddag istället, efter tentan.

Kom på att jag drömde typ sjuka drömma inatt med? Haha. Första gången på typ två veckor som jag sov själv, kanske berodde på det?

Nu ska jag duscha! PUSS

15 FEB.;

Ska läsa en text till, som visserligen är på 23 sidor, men sedan har jag läst mer än tillräckligt för idag! Vilket iochförsig känns bra, det är bara såå tråkigt att traggla sig igenom långtråkiga texter om skolbibliotek och tryckfrihetesförordningens bla bla bla...
Skulle vilja åka och träna egentligen, men drar mig för att det är så äckligt kallt & blåsigt ute. Ska nog passa på att träna imorgon när jag ändå har skola till 12.. fast då borde jag egentligen åka hem och plugga? ÅHH, det är för få timmar på ett dygn.

Gjorde den godaste salladen förut, med massa gott i, som bacon, fetaost, ruccola, morot och majs. Det bästa: att det räcker till kvällsmat också!

Alla bloggisar bara skriver om våren. Att det börjar bli vår ute (iallafall förra veckan, när snön försvann typ).
Men get real, det är bara februari!? Om en månad kan man börja längta, det är ingen idé att börja hoppas för tidigt för då blir man bara besviken! *pessimisten*
Men faktiskt, det vore huuur skönt som helst med vår,visst. Men två månader till får vi nog gå och släpa på våra fula halsdukar och vinterjackor (hatar min!!).

Den här bilden är tagen i april förra året. Det var kallt, och blåsigt! I APRIL!
:(

14 FEB.; <3

Vad menade jag med "kravall utan kravall"?Haha. Menade ju såklart kravall utan OVERALL.
Kravallentin var det alltså the big happening i lördags, och det var helt okej kul.
Och igår var en helt vanlig bakisdag, med thaimat & film.

Idag är det ju alla hjärtansdag, Gustav & jag ska laga 3-rätters (och se på ett Dexteravsnitt misstänker jag?).

Fick ett mms förut med ett alla hjärtansdag-hälsning på, från ett nummer jag inte hade inlagt i mobben. Kollade upp nummret & då är det en tjej från skolan som jag jobbat i grupparbete med. Misstänker ju att hon skickat fel & undrar om jag ska skicka tillbaka och tacka,och skriva att hon nog skickat fel? Tänk om hon tror att hon skickat till rätt person men skickat till mig & så får aldrig den rätta personen det fina mms-et? Eller om hon skickat till mig med mening och så skickar jag tillbaka och skriver att hon skickat fel?! Det känns ju dumt.. spelar nog med!

Men nu måste jag ta tag i mig själv & plugga till tentan som är på torsdag.

Puss!


12 FEB.;

Går på kravall ikväll utan kravall. Kör på strumpbyxor med hjärtan på & hjärformade örhängen istället. Ovven gör ingeting för mig kroppsform om jag säger så. För stor rumpa. Hehe. Men ska ha kul ändå! För-förfest hos Gustav nu!


11 FEB.;

Plugga,jobba,träna, träffa folk, städa, laga mat, handla.
Det är det tänkt att jag ska hinna med alltså. Suck. Måste nog välja bort något. Och antar att det får bli att jobba, men då är problemet att jag VERKLIGEN behöver pengarna. Halva min inkomst går åt til hyran, och den andra halvan försvinner tydligen väldigt fort.
Får så ont i huvudet av all denna stress, har haft det hela veckan. Inte kan jag koncentrera mig heller, jag tänker bara på allt annat jag måste göra vilket leder till att jag inte får in ett dugg av det jag försöker läsa i huvudet.
MEN, jag tänker att om jag bara klarar tentan jag har på torsdag denna vecka, så kanske allt löser sig ändå. Klarar jag inte den tentan ligger jag efter i en hel kurs. Usch, vill bara lägga mig ner och tjuta när jag tänker på det. Det är inte bra, verkligen inte. Det är verkligen att misslyckas, det är bara att jag erkänner för mig själv.
Om och om igen tänker jag att jag kanske ska ta studieuppehåll i ett år. Fast jag verkligen inte vill, men det går uppenbarligen inte så bra för mig nu. Men vad ska jag göra isånnafall då?


10 FEB.;

Klockan är kvart i 9 och jag har precis ätit frukost. Klockan 9 ska jag åka och träna, det toksnöar & jag råkade ställa alarmet en timma försent. Inte poppis hos Gustav som har praktik.Oooops!

Efter träningen ska jag plugga lite sedan träffa lille Johni.

Puss!

9 JAN.;

Idag är det en vecka sen jag var på gymmet, känner liksom att jag inte hinner.
Men imorgon är jag ledig, och då ska jag banne mig ta mig dit! TIDIGT! Fick hem min klänning från asos idag och ja, den satt ju bra. Men den kan sitta bättre! Och snart tror jag även det är dags att pröva min "klänning-som-var-lite-lite-förliten-men som jag vill kunna ha" som jag köpte förra månaden. Om jag vågar.....

Imorgon ska även  jag & Johanna förhoppningsvis kunna ta oss med bil till meckat Tornby. Jag vill till ikea för att köpa en lampa, till maxi för att köpa mat och till ÖB för att köpa massa billiga skitsaker (läs schampo, balsam, hårspray och sånt som jag måste ha hos Gustav, jobbigt att släpa på en hel extra väska varje gång vi sover hos honom)-
Sedan skulle jag ju kanske passa på och plugga lite med.....


Fick för mig att jag skulle öppna en av exempeltentorna förut med som vi fått skickade till oss. Det skulle jag inte gjort. Första frågan fattade jag. Sedan tog det stopp. Herregud vad jag kommer behöva hårdplugga dom två kommande veckorna. Vilken tråkig tjej jag kommer vara.Bara så ni vet.


puss!

8 FEB.;

JAHAPP, så fick man U på ännu en tenta. Känner mig sämst. Och det spelar ingen roll om folk säger att "det händer alla, det gööööör inget", det känns så ändå. Som på svart & vitt att IN YOU'RE FACE, DU KAN INTE DET HÄR.
Åker till skolan nu & kämpar på ändå.


och PS. om ni ska bli lärare, välj inte svenska som huvudämne. det suger. DS

7 FEB.;

Igår begav sig jag, Johanna & Gustav oss iväg på en liten promenad, och vi hamnade visst på Ikano. Där råkade jag visst pröva ett var jeans, som jag visst köpte med (ändrade mig 79 gånger inne på Carlings om jag skulle ha dom eller ej).
Sånt här händer väldigt ofta mig, att man bara råkar köpa saker, känns det som. Och jag antar att det inte är bara jag som 'råkar ut' för detta fenomen ?(hehe).
Men det värsta är att jag ofta får någon lätt form av ångest när jag gör så,köper saker på impuls - för jag känner mig verkligen inte värd det jag köper. Jag måste liksom känna mig 'duktig' för att få köpa något. Och ofta handlar det om ifall jag har pluggat ordentligt eller ej. Jag tänker ofta i dessa termer, i mitt undermedvetna I guess, "om jag läser en kvar nu så kan jag få äta/ se på det tv-programmet/göra ditten eller datten..". Måste liksom känna mig duktig och nyttig innan jag gör något som jag egentligen vill göra.
Men jag tror ändå det funkar, och jag antar att jag inte är ensam om det.
Så igår sa jag att nu när jag köpt dom där jeansen måste jag plugga när jag kommer hem. Gjorde jag det? Nej, tog en liten powernap, bakis som jag var. Men nu på morgonen har jag faktiskt pluggat. Och det känns så bra! Har liksom gjort mig förtjänat av dom där byxorna... och den där fina klänninen jag beställde från asos......
Ska plugga lite till efter skolan idag, sen ska jag nog unna mig lite träning. Alternativt häng med Johni om hon känner för det. Alternativt träna med Johni?

Blev inte detta inlägg väldigt osammanhängade och seriöst nu? Haha yeye, ska läsa TVÅ sidor till, sen är det scholii som gäller.

5 FEB.;

Har ätit veggo-sushi idag. Var gott, men kan man verkligen kalla det sushi när det inte ens har något med fisk att göra?Anywaaays, gott var det som sagt, speciellt bitarna med avokado! Kan dock inte sluta tycka att ingerfära smakar rengöringsmedel. Men det är väl...fräsht, antar jag?
Ikväll var tanken att jag skulle stamma hemma & läsa grammatik. Men ska tydligen dricka vin istället, och det låter ju faktiskt som en roligare sysselsättning såhär en lördagskväll.
Nu ska jag duscha & riva i gareroben efter outfiitttt.

Puss!

4 FEB.;

Sitter här och försöker mig på att förstå svenskans uppbyggelse (kan man ens säga så?). Alltså DÖD åt grammatik, det är såå hemskt tråkigt! Känner verkligen på mig att jag inte kommer klara den här kursen, men jag ska give it a try! Börjar ångra att jag valde svenska.....

Ska forstätta en stund till med att fylla i mina grammatiska scheman, sen ska jag slå en pling till errisen och höra om vi ska ses!

Puss

3 FEB.;


HÄR skulle jag vilja vara just nu. Santa Barbara!


Ledig idag! Borde väl sitta med näsan låångt nere i grammatikboken nu, men istället tänker jag åka och träna. Blev inget bodypump för mig igår, var en pms-tjej så hade noll lust till träning. Lagade raggmunk istället.MUMS!
På kvällen var det tv-tittade med Gustav, Joanna & Chris.

Nu måste jag åka, innan gymmet blir överfullt av studenter.

BYES!

2 FEB.;

Började dagen med ett psykbryt hemma hos Gustav. Han har ingen helkroppsspegel & förstår inte problemet. Föreslog att jag skulle ta en stol & ställa mig på och kolla i badrumsspegeln.. betedde mig nog ganska exakt som tjejen från youtube klippet som "inte har några kläder".
Sedan rullade det på med 4 timmars tjat som grammatik, kände mig som ett frågetecken. Buuhuu.
Efter det en timmas genomgång av litteratur kunskaps-tenta, som jag inte ens gjort, men ska göra den 17e.

Kommer hem och nu har jag seriös huvudvärk. Är kanske bra att jag inte fått mina böcker än, är ju iallafall en rätt bra ursäkt till att inte plugga?

Ska träna bodypump kl 17, själv! Är lite rädd. Gillar inte att vara på gymmet ensam, känns som att alla kollar. Var iallafall 35 min på bandet igår.
Uppmanar även alla att titta på "vem vet mest" ikväll, papi är med :)

BYYE

1 FEB.;

Precis hemkommen från skolan, vi håller på med det svåraste nu (för mig iallafall); grammatik. Det går bra så lång som till substantiv, adjektiv & verb. Det man fick lära sig i grundskolan liksom, men när man kommer till pronomen, adverb, partikelverb & alla möjliga krångliga former är det liksom inte så lätt längre. Och jag har inte ens fått hem kurslitteraturen än. SUUCK! Får plugga hela helgen lång så ska det nog gå iallafall!

Träningen igår gick inte överdrivet bra, att gå dit straxt efter kl 17 visade sig inte vara någon bra idé - ALLA band/crosstrainers/cyklar var upptagna. Folk stod liksom och väntade på att något skulle bli ledigt. Så jag körde bara 30 min på crosstrainern. Tänkte gå dit runt 15 idag och hoppas på bättre tur!

TUDILUU!

RSS 2.0