24 MAJ.;

Idag är jag hemma från praktiken. Är inte direkt dödsjuk men min mage är inte snäll mot mig :(
Tog iallafall sovmorgon med Gustav & nu kollar jag på Maoluuu. Hon har en väldigt knepig lugg?
Ska ta en promenad & läsa ett kapitel som ska vara läst tills på måndag. Något vettigt måste jag väl åstakomma idag..eller?

Har snöat in på på att läsa Anna Hibbs blogg, blir lite knäpp på mig själv.
Och igår satt det ett kille utanför mig med en fransk bulldog, den var så söt att jag bara ta hem & gosa med den.
Ungefär så mycket intressant har jag att berätta.
Just det, i helgen ska vi till Stockholm.



Titta vilken gosing!

18 MAJ.;



Sjalen ni ser på bilden är numera ett minne blott. Vet bara att jag hade den igår när jag åkte till praktiken & att jag inte hade den på bussen från praktiken. Synd, jag gillade den. Den kan i och för sig dyka upp på skolan var som helst. Förr-förra veckan tappade jag min pärla till min piercing i klassrummet. Hörde att den föll på golvet så jag kröp runt lite på golvet men sen kände jag mig så dum så jag gav upp. Förra veckan när jag sitter bredvid en elev som rotar runt i en stor ask med pennor så vänder han sig till mig och säger "här fröken, jag hittade en pärla", och det är MIN piercingpärla! WHAT ARE THE ODDS?!
Jag hade liksom tagit ut min piercing när jag tappat den men sen när jag fick tillbaka pärlan så kände jag att det kanske är meningen att jag ska ha den? Så nu sitter den där igen.
:')

Nu ska jag ta en lite PWN sen ska jag möta Johanna & så ska vi äta på HG HG HG! Fira att jag fick G på min 24 timmars tenta & hon på sin b-uppsats :)

15 MAJ.;

Söndag idag & SOF är över. Måste erkänna att jag är lite besiken, för stort område, mörk, kallt, hittade varken hoppborgen eller bollhavet & Bosses glassbar hade stängt när vi väl hittade det :(

Roliga förfester både i fredags & igår dock! Och kortegen/paraden var rolig att se på. Kan konstatera att studenter är ett konstigt folkslag.. en stooor parad med orkestrar och vagnar - vagnar där alla festerier har klätt ut sig till något, Englandstema I guess?, och sitter och festar. Går genom hela stan, massa som står och kollar på när studenterna festar, och när det är slut vad gör vi då? Jo, går själva hem och dricker oss fulla. Men kul var det ju!

Min ipone valde tyvärr att ta bort alla foton från i fredags, eller så är det jag som inte hittar dom? Fattar inte alla dessa appaaar.

12 MAJ.;

Tror att jag ger mig själv ett magsår. Åkte hemifrån klockan 6 imorse, och kom hem först klockan 21 nu ikväll. Direkt in i duschen & nu ligger jag i sängen för att sova. Längtar efter en dag då jag inte har något att göra. (Ska vi byta sits, Johanna?)


För att försöka tänka lite positivt:
Fredag imorgon


NIGHTY

11 MAJ.;

Försummar visst bloggen lite. Men jag har fått in rutin på att gå och lägga mig klockan 22 om kvällarna. Och går upp kl 06, PIGG! (Jag har inte blivit helt galet och gör detta frivilligt, har VFU & ska med en buss kl 07)
Det är skönt, känns som jag faktiskt GÖR någonting om dagarna. Och helgerna känns mer värdefulla.
I helgen är det SOF, en liten minifestival. Inte så mini egentligen - kommer nog bli hur kul som helst!

BYE

5 MAJ.;

Hade den sämsta morgonen ever!Hade jag haft tid skulle jag beskriva den för er.. men dagen var bra, en liten down på eftermiddagen, men efter ett samtal med Johanna & en kaffe och ett äpple senare mår jag bra igen!
Såg att det kommit in sjukt mycket fina prickiga saker på Topshop, blir helt snurrig - vill ha allt.  Synd att det är så dyrt bara....


Nej, OFF TO WORK!


3 MAJ.;

Lite sjukt att det är maj nu, och att det igår snöade, haglade, regnade, var tornado osv osv...
Har hört att det ska bli bättre väder på fredag, vilket verkligen behövs för då är det lite förfest hos mig med fina tjejer och sen UK & The sounds! Kommer bli grrrreat!

I måndags skrev jag ju att jag idag, onsdag, skulle komma att sova hela dagen. Vilket jag uppenbarligen inte gjorde, eftersom klockan är 16.52 och jag är vaken & verksam, men jag sov till klockan 14! Lite ångest på det, men det var skönt.

Sitter fortfarande i morgonrock, men jag har iallafall fått lite saker gjort idag, städat och plockat upp mina kläder som legat på golvet i typ 2 veckor. Skulle egentligen åkt och fixat nytt pass idag, men när jag googlade upp att passexpeditionen stängde kl 16 idag och jag konstaterde att jag fortfarande låg i sängen 14.30 så kände jag bara no way att jag hinner fixa mig och så jag hinner dit. Så tar det kanske imorgon istället?

NU ska jag faktiskt duscha, gå och handla lite sen över till Gustav för att laga mat & se på ett par avsnitt Mad Men (bästa) klockan 23, SENAST, ska jag ligga i sängen igen och sussa. Imorgon är det faktiskt VFU igen.

PUUUSS

2 MAJ.;

Idag började min 4-veckors praktik period. Så himla bra med ett litet break från skolan!
Dock är jag sjukt trött, åkte hemifrån klockan 6.40 idag och kom hem typ 19.30. Och då skulle jag laga matlåda.
Men imorgon kommer bli en ännu mer intentensiv dag - jag ska ha praktik, jag ska vara hårmodell & jag ska jobba på HG 21-03.30....kommer sova hela onsdagen?!

Håkan var btw helt aaaamazing. Vilken underbar människa. Blir lite kär. Och det bästa är att Gustav är typ lika fast som jag! (Såg  Mona Sahlin utanför efter konserten, hon har tydligen bra musiksmak?!)
Har ju gjort massa annat roligt som jag inte uppdaterat er om, firat påsk, pluggat i den härliga solen, grillat & druckit rosé, träffat massa härligt folk.
Tyvärr har ju sommarvärmen ersatts med typ +1 och HAGEL, men det går ändå. På något vis gillar jag när det är lite grått & regnigt.
Nu ska jag snart sova så jag orkar med morgondagen :)

NATTI!


RSS 2.0