29 SEPT.;

Hey! Bloggelibloggar från fånen. På tiden att blogg.se kom med en app! Har gjort stan med Erika idag. SUPERVARMT väder!


28 SEPT.; DAGEN PLANER

Har varit & tränat med Johanna nu. DUKTIGA var vi. Ska köra på fredag igen. Tvingar mig själv.

Resten av dagen består av:
PRIO 1: ÄTA LUNCH. + duscha under tiden maten värms
2. Läsa en text till mitt seminarium imorgon
3. Bestämma & kolla igenom en avhandling som jag ska granska. DÖR lite på den punkten. Måste börja skriva på min granskning typ imorgon också. Blä, så tråkigt.
4. FIXA till mig
5. Möta upp Johanna, Gustav & Chris för lite mat & 80's musikquiz på HG. WOP WOP
6. Gå hem från HG. FÖrhoppningsvis med en vinst i handen. Kolla på Twin Peaks med Gustav.
7.Somna

PUSSDÅ

27 SEPT.;



Fick min nya skinnjacka igår, sisodär 20 dagar efter jag beställde den.. Den är lite stor, men helt OK ändå.
Jag och Johanna har gått en timmas kvällspromenad två kvällar i rad nu. Good work! Den här tiden på året är verkligen min BÄSTASTE. Imorgon ska jag ta dom här mulliga benen & åka till gymmet också. Men nu: Twin Peaks hos Gusten!

25 SEPT.;

Jag har länge letat efter ett par runda örhängen, i någon bra färg som sitter "på" öronen. Inga som hänger alltså, och idag hittade jag dom! Och en ring, stor med en orangea sten (plast...). Båda på 80 % rea. 78 kronor, värt kände jag.

Idag är jag ganska nöjd över mitt val igår - vaknade, förvisso sent, men pigg och HELT utvilad. Gick promenad med F&F i lurarna, gick hem & städade (hittade mitt CARMEX!!).

Skrattade lite åt mig själv förut, kom mitt upp i allt på att jag hade saknade VISSA klädesplagg sen i onsdags då jag hade tvättid. VET att jag var ute i tvättstugan & tog in kläderna. Så jag rev ut alla mina kläder i garderoben (som jag så ofta gör, it's a MESS)- hittade dom inte. Blev bombis på att någon av mina grannar måste ha tagit dom, inga utomstående som kommer in i tvättstugan ju.Blev irriterad - vilken idiot stjäl kläder ur tvättstugan, jag kommer ju SE att det är mina kläder om vi möts i huset liksom...
Tog iallafall mitt förunuft till fånga & gick till tvättstugan & kollade - där ligger mina kläder bredvid torkskåpet, fint IHOPVIKTA. Snälla grannar jag har ändå...Och hur kunde jag bara ta vissa av kläderna och glömma några andra?!
Haha, lite tankspridd kanske..?

IKVÄLL ska jag & Gustav göra special-lasange & kolla på Twin Peaks :) :)

PUSS

00.29.; SKJUT MIG

AAAH, så tråkigt jag har. ALDRIG mer ensam en lördagskväll (inser att jag säkert kommer spendera många lördagskvällar själv....). Jag har wordfeudat, betapetat, kollat skilda världar, försökt se Braids Maids (KUL och se den själv), duschat och scrubbat mig, försökt fixa bloggen. Och ungefär nu dör jag av uttråkning. Så  NIGHTY NIGHTY!

24 SEPT.; LÖRDAG





Igår kom Felicia & Elin in och hälsade på mig & Johanna. Fika och bio. Vi alla satt & ååh-ade oss över Ryan Gosling.

Idag har jag & Johanna varit på stan. Lördag & löning. 30 % i typ ALLA butiker. Slog till på en prickig skjorta (äntligen), en stickad tröja & vantar. Är rustad inför vintern nu!

Har ångest inför ikväll. ALLA bara ska ut & dricka öl hela tiden. Jag vill bara sitta hemma och kolla på film. Men sitter jag hemma själv i vetskapen om att alla andra är ute och roar sig mår jag dåligt & känner mig tråkig. Samtidigt som jag blir arg på mig själv för jag känner så. Är snorig & huvudvärk-ig med.
GOSH!!

23 SEPT.; BOKTIPS



MÅSTE bara tipsa er om den här boken! En av dom absolut bästa böckerna jag läst, blev som besatt & läste ut den på två dagar när jag var i Turkiet. Kommer även komma som FILM i oktober (hoppas dom inte förstör den i filmen).

22 SEPT.; TURKIET,HEMMA, VÄNNER & PROMENAD



HEMMA från Turkiet! En snabbversion av hur det var: Varmt, ca 40 graderi luften & 28 i vattnet, jag svettades mer än jag någonsin gjort, vi pluggade allt vi skulle (!!), drack öl/cola/drinkar på stranden, sov rätt mycket, åt turkisk kebab ungefär varje kväll, blev buddies med typ varenda pensionärspar på hotellet (dom var så gulliga), gick in i ungefär varenda souvernirbutik i hela Side, och tröttnade faktiskt ganska mycke på tjatande turkar tillslut :)

Nu ska jag ut på en promenad, hade bestämt för mig själv att jag skulle gå klockan 12 men fastnade såklart vid en massa bloggar. Sen ska jag plugga & ikväll är det Johni tajm :)


BARA FÖR ATT.;



Bara för att jag i detta nu är så GLAD!, så måste jag skriva ett inlägg till.
Sitter hemma i min lilla lägenhet i min rätt så stora säng, i mina fulaste mjukisbrallor, ska äta knäckisar och se Mia Skärringerns "Dyngkåt & hur helig som helst" på svt play (ett tips om ni ändå inte har något att göra!).

Är egentligen rätt så stressad över allt jag ska hinna göra, men ändå så lycklig! Så nöjd med tillvaron. Och nej, det krävs inte en semesterresa för att jag ska bli det, jag känner mig bara tillfreds. Tror det är hösten, brukar känna såhär då!
Mina finaste vänner som jag är så glad över & som jag hunnit prata med (en del iallafall) & recatcha lite med.
Haft en bra helg i Sthlm, och sett HÅKAN för 9e gången. Såg typ ingeting, men det var fint ändå. Min 10e gång blir nog om några år, då Håkan inte kommer att spela på ett tag nu.
Skola imorgon, ska bli KUL. Och så Turkiet men världens finaste, bästaste, underbaraste KILLE! (Om du läser det här Gustav så ser du - JA, jag skriver om dig i min blogg ;))


Så om ni läser detta ska ni veta att - jag är så himla himla TACKSAM!
Puss på er!:*


11 SEPT.;

Jag & Gustav spontanbokade en resa till Side tidigare idag. Lite ångest över att missa en del i skolan, men skolböckerna följer ju såklart med, så vi ska nog få in en del i skallen ändå. Tisdag klockan 17.40 åker vi, CIAO BELLO.

7 SEPT 2011.;



HEJ PÅ ER!

Idag har jag
1.Tränat (!med Angelica, kommer ha dödens träninsverk imorn. men det är BRA)
2. Gjort skoluppgift med Gustav (paret som går i samma klass...)
3. Kollat på skilda världar avsnitt 1&2 med Johanna. Har dock kollat avsnitt 21-35 här hemma innan.
och jag ska:
4. Ta en powernap
5. Laga mat
6. Åka till cloetta center till kalasmottagningen & kolla på JOHNOSSI. Gratis :):)

Imorgon åker jag och Gustav till Sthlm över helgen, så det kommer bli lite dåligt med bloggningen grls.

PUSS

3 SEPT.;



= IGÅR.
Är lite krakis idag. Ska åka till IKANO med Gustav. Ikväll ska vi äta sushi, MUMS.

Älskar ju att min blogg är så jävla ful förresten. Haha
PUSS

1 SEPT.;



Har varit på födelsedags fika hos den här tjejen som fyller 22 år idag. Grattis igen bästaste!<3

RSS 2.0