TISDAG





Ni vet känslan av att ha 100 saker och göra, men man vet inte riktigt var man ska börja, så det slutar med att man inte göra någonting? Exakt så känner jag nu.
Har tenta nästa torsdag, och em av böckerna har jag inte ens. Var på stadsbibblan idag för att låna den men såklart hade dom inte kommit in än, och är utlånande till den 8e = dagen innan tentan alltså.
Som tur är så fanns ett referensexempel i skolbibblan, men då innebär det att jag måste sitta imorgon efter grupparbetet och läsa tre kapitel där.
OK, visst, det funkar faktiskt... men nu är jag liksom som blockerad, vet inte riktigt vad jag ska börja med att läsa här hemma? Så börjar jag jobba på HG vid halv 6 med, vilket gör att jag känner mig ännu mer stressad.
När det bli såhär, när jag har saker i bakhuvudet som jag vet att man måste göra men inte gör, känner jag mig så dålig & som att jag ligger så långt efter alla andra. Och så får jag panik över att jag inte kommer klara tentan. Men nepp! Nu får jag sluta klaga och ta tag i någonting. Har ju faktiskt måndag, tisdag och onsdagen på mig nästa vecka att plugga.

PUSS


tidig bloggning



Bilder från mitt och johannas lördagsmys; tajopaj, promenad med knarrande snö under fötterna och lussebullar med glögg
lite SATC på det med, såklart

igår förhöjdes julkänslan ännu mer när jag och Gustav bakade egna lussekatter från scratch
har med mig en påse till skolan som jag ska bjuda gruppen på, tror dom kommer bli så stolta över mig!

kan btw inte sova pågrund av min hosta + täppta näsa, så gick upp en timma tidigare än tänkt
men nu är det nog dags för lite frukost!


LÖRDAG!



två dåliga bilder (hatar min kamera), en på långhåret och en på min supergoda lunch
risgrynsgröt alltså, MMMMM

kollar på the hills weekend break, vet inte riktigt varför, men iallafall så hatar jag spencer, han är så hemsk

förkylningen har kommit tillbaka med, worse than before typ, så ikväll blir det att vara hemma och äta tacopaj med johanna

puss!

ONSDAG

Är fortfarande sjukis, dock på bättrningsvägen, är jobbigare än vad jag kommer ihåg att vara sjuk!
tack gode gud för panodil!!


senare idag ska jag till Felicia och göra någonting åt mitt hår, ska bli very exciting. tycker att det är så gulligt att Fillan är nästan mer uppspelt ångående det här än vad jag är, hihi :)

är ju btw världens snökaos här, igår kväll när jag skulle åka med bussen från Lkpg till Motala fick bussen STANNA flera gånger mitt på vägen för att inte köra av, typ. var läskigt. alla i hela bussen var typ helt nervösa & vissa gick fram till busschauffören och tackade för att vi levde, gulli!

PUSS

SJUKIS

min kropp hade visst inte ett så underbart imunförsvar som jag gått och skrytit om
kidsen på vfu:n måste fått mig sjuka idag, misstänker eventuell halsfluss eller annan halsinfektion då HELA MIN FREAKIN MUN OCH HALS GÖR ONT!!

så imorgon stannar jag hemma, och på onsdag är det studiedag så bara att hoppas att jag är fit for figthing igen på torsdag!

förresten dog jag lite när jag såg videon i hanapees blogg om flickvännen som får utbrott pga av "klädbrist"
ehhehee...känner igen mig....men kul ändå! skulle dö om gussi filma mig när jag var cranky

Halsfluss-pussar!

SUNDAY




faddertack i fredags, drack alldeles för mycket av för mycket olika sorters alkohol
vitt vin, rött vin, shots,öl, sambuka shots, bål.... u name it
något som resulterade i min värsta bakfylla EVER, låg i gustavs säng till tjugo i sex på lördagskvällen då johanna kom och hämtde upp mig för ett hemköpsbesök
på kvällen hade vi pizza/glögg/spelkväll hos chris

ikväll åker jag till motala för en härlig vecka med praktik


PUSS

TORSDAG 18 NOVEMBER

kollar på oprah, dom pratar om mat och amerikanernas matvanor. dom gav precis tipset att äta fullkorn och grönsaker varje dag...hmmmm
ska straxt forstätta med dagens läsning, sedan kommer johanna över om någon timme för lite fikelifika och efter det väntar wooooork för mig

nästa vecka ska jag vara i Motala på VFU, ser fram emot det så himla mycket, träffa dom söta små kidsen igen!

har även fått ge upp planera på att bli blond på ett tag; insåg att om jag börjar avfärga/bleka det så kommer jag inte ha något hår kvar, det har blivit så sjukt tunnt :(
men istället kommer något annat spännande att hända med det, proooomise!




yada yada yada, tråkigaste inlägget ever, återgår till studenrandet istället!

igår förreseten, jag och gustav skulle mysa och äta scones och kolla på dexter; bara det att gustav varken äger 1.bregott eller någon annan form av bordsmargarin
2.osthyvel
så vi fick ha smör, alltså sånt man steker i *hehe*, och ca 1 cm tjocka ostskivor på sconsen
MEN det var faktiskt gott ändå, för vi hade marmelad och te och deeexter.



UPDAT!: nu pratar dom om Chipotle på Oprah! typ det enda nyttiga snabbmatsvalet i USA med organisk odlad mat osv osv. DÄRFÖR det var så gott! Chipotle är tydligen den snabbast växande matkedjan i Usa, hoppas det kommer till Swe snart. *säkert* Catta vet vad jag menar ;)

ONSDAGEN



vilken trött-dag
så skönt att jag är ledig resten av dagen, har bara lite kurslitteratur att läsa, OM jag känner för det
och det vet jag ju inte om jag gör?

nu ska jag äta lunch iallafall!

TISDAG 16/11

hade den kanske obehagligaska drömmen ever inatt,
drömde att jag badade i någon slags dam/sjö och en krokodil bet av halva mitt vänstra ben?
och INGEN trodde på mig, skrek & skrek men mamma typ bara skrattade, tillslut tog vi bilen i till akuten, där en läkare inte alls trodde på mig "en krokodil?" sa han och kollade skeptiskt på mig
sen var han tvungen att ta några prover där krokodilen hade bitit, för att se om det verkligen var ett krokodilbett
kom tillbaka och sa något i stil med "den bakterien du har i såret är en väldig vanlig bakterie. vi kommer att operera men du kan få vänta upp till fyra timmar. och din nya fot kommer att bli lite A formad, väldigt klumpig."
det här sa han med ett FLIN på läpparna, han tyckte liksom att det var kul
och jag låg där och skrek och grät, vänta fyra timmar på operation med ett halft ben?
sommar var det ju med, och jag skulle åka och hälsa på gustav, men så kom jag ju på att jag inte skulle kunna göra det, fick panik över att trodde att han inte skulle vilja vara tillsamans med mig längre. så jag smsade honom och skrev att jag låg på akuten, med ett halvt ben. han ringde och ringde men jag ville inte svara för att jag skämdes.
heeeelt sickt. kanske inte låter så hemskt, men det var det! paniken över att ingen riktigt brydde sig, och så den där jäkla krokodilen. var helt darrig och gråtfärdig när jag vaknade.och lättad över att jag faktiskt hade två hela ben.

MEEEN, över till något roligare: nu har jag pluggat, och blivit enormt irriterad över när författaren bara vips! börjar använda sig av nya ord hela tiden i texten som man inte för något förklaring till innan så man måste googla för att fatta
så nu har jag gett upp och ska duscha

puss!

MONDAY

har ju fått lite kritik angående min sämsta uppdatering här i bloggen dåva, bäst att sätta igång igen! tänkte jag. vill ju inte förlora alla kära läsare...hehehe

är typ supertrött, klockan 6 imorse vaknade jag och var kissnödig, då var det ju kört, skulle ju ändå upp om 45 min
jag är som ett barn, vaknar typ alltid kissnödig? förstååår inte

nu ska jag snart gå och lägga mig iallafall, ska se sista avsnittet av dexter seson 1. loooves it


imorgon ska jag 1.plugga 2. fika med erika&gabbie 3.gå på sittning 4.kolla på dexter och pussa på min BF


SÖNDAGSINLÄGGET

varför tycker jag helgerna går så fort nu för tiden? börjar bli gammal, som igår på festen, efter maten: "får man kaffe med?"
ÅLDERSTECKEN!?

nu ska jag och gustav åka till Ikea, jag ska köpa en blomma och sedan fira farsdag. min fars alltså.

puss

SNÖ!

i skrivande stund är linköping ett enda stort vinterlandskap, täck av ett vitt täcke!
ohh så poetiskt, det är nog för vi håller på med dikter in der schule nu! (ser du johni, lite tyska kan jag med!)

på tal om skolan: var där från klockan 10-17 idag. var mörkt när jag åkte hem. senast jag var i skolan så länge?: ett år sedan typ!
mycket konstig dag i skolan, jag skulle gå och köpa fika i keycafeterian och beklagade mig över att jag tyckte att det var lite pinsamt att handla, eftersom det känns som att jag jämt&ständigt springer i den där jäkla kiosen och köper en massa

tillbaka fick jag bara hån: som om dom skulle känna igen mig mera än någon annan?!HA!går ju typ ett par tusen på universitetet liksom..
meeeen så hände det, jag stod näst längst fram i kön med min smoothie och frågar killen bakom mig, som också skulle köpa en sådan, om man får sugrör till? DÅ säger tjejer i kassan (nu står jag längst fram i kön): Dom får du ta där,bakom dig! Det borde du väl veta, du har ju gått här ett tag nu!
....
haha!trodde jag skulle dö!

och sen när jag skulle cykla hem bah, några som badar badtunna vid Kårallen: jahaaa okej!
undrar lite över hur det gått till? hur har dom fått dit den där jättestora badtunnan? och var det värt det, för det måste ju varit en himla massa besvär, bara för att göra reklam för någon fest?

nu måste jag kila, jag och gurra ska på ParanormalActicity 2!


självkänsla NU

älskar att jag har laddat ner Mia Törnbloms självkänsloböcker på ljudbok. har dom i pocketbok men dom var för trööökiga att läsa


"den viktigaste relationen är den vi har till oss själva, men vårat välbefinnande handlar inte bara om oss själva"

älskar ljudböcker, lätt att jag ska börja lyssna till dom när jag är ute och går. har laddat ipoden full med paganinikontraktet så bara lääängtar tills imorgon eftermiddag då jag ska gå!

:)

MÅNDAG 12.20

det äckligaste med att diska är ju när man måste ta upp gamla matrester som ligger där och äcklar sig, måste typ blunda för att inte skräkas

har gått fram och tillbaka till uni och köpt kurskompendie, hurtigt av mig!
så nu ska jag slå mig ner och läsa i någon timme - sedan ska jag belöna mig med super mario! är på vattenvärld just nu, hate it! små fiskjävlar som hoppar upp överallt!

felicia, du ska btw få lite mer hårbilder av mig nu:



jag vet att det är helt okej töntigt att jag lägger upp bilder på olsen twinsen, men håret hallå!? ge miig

SÖNDAG

mitt blogghumör dog tydligen ut ganska snabbt
den här helgen har verkligen varit lugn, lugn och lugn. rätt så skönt men samtidigt lite ångestfylld eftersom man lätt känner sig ganska tråkig
fast vadå, man ska väl inte behöva känna sig tråkig så fort man inte festar en helg?
NEPP, den känslan tänker jag släppa nu!

både igår och idag har jag börjat med en timmes promenad, fått med mig gustav också, något som jag kanske borde införa som en daily basis?

igår var det matlagning och skräckfilm, idag blir det nog lite tvspel, lite plugg och lite tvhäng för min del

SOLONG!

00.12

tredje inlägget för dagen! härligt bloggmode jag är inställd på?

johanna, ellen och lina var här ikväll och myyyste med god mat + idol
alltså, det är något skumt med olle? varför är han så snygg, och faktiskt ganska gammal, men still single? tror det är något lurt!
nej, linnéa är den bästa tjejen

nu ska jag titta på lite satc sedan sleeeep!

natti

river en vacker dröm

vilken bra bra fredag det varit hittills! tänkte visst skriva lördag. men visst är det fredag?
såg på tyra show, top model och oprah hela förmiddagen hos gustav, sedan kom mami och hämtade upp mig så åkte vi till stan och åt lunch på fräcka fröken och strosade lite på stan
och nu sitter jag här hemma, ska möta upp johanna och ellen halv 7 utanför hemköp så ska vi handla lite mat som vi sedan ska avnjuta framför idol
LOVLIIII

ÄLSKAR såna helger då man bara inte känner för att dricka minsta lilla droppe alkohol, är inte ett dugg avis på folk som ska ut på galej ikväll. detta är alltså inte ironiskt, känner att jag drack för 2 helger förra lördagen

förresten undrar jag hur mina kurshandledare tänker?! skickar ut ett mejl där dom skriver att DOM FLESTA klarat tentan, men sen bah? HALLÅ? vad fick jag då? nehe ne, såklart ska ni dra ut ytterligare lite på att ge oss resultatet
men bra, skicka utt ett mejl där ni skriver att ni rättat dom iallafall, men strunta i att skicka med resultat.
MORR

btw! tatoo coming up next week?!

20.07

är klar med mitt reportage, sjukt nöjd då det är något jag haft lite ont i magen över att jag aldrig gjorde klart det
dock ska ju såklart Office krångla och fucka up hela layouten och flytta runt på bilder så får nog låna någon annans dator en sväng imorgon och rätta till det i Word


gjorde ju ungspannkis förut, med bacon + lök i. sjuukt gott. ska nog göra raggisar någon dag snart med. gooodaste maten ever!(johanna som påverkat mig månne?)


btw, igår i ullared köpte jag typ en 10 pack med tändsticksaskar och nu ikväll när jag skulle mysa te't och tända lite ljus så är visst tändstickorna borta!? är helt säker på att jag la dom i byrålådan, SAMMA byrålåda som jag alltid brukar lägga mina kamerasladdas (som nu är borta dom med ju!) i. bor det kanske någon liten tjuv i lådan?

nu ska jag ta bussen in  till staden och bli lite äcklad. av filmen alltså.


Long time




Lite bilder från födelsedagsfesten i lördags. En både bra & dålig födelsedag, mest bra (thank god)

Igår var jag, ellen och johanna i det omtalade ullared. sjuuukt mycket folk tack vare att det är lov, men lite bra saker fick vi iallafall med oss hem

ikväll blir det bio, Saw 3 i 3D, man kan ju undra varför man utsätter sig för något sådant?
Men först,UGNSPANNKAKA!

Puss

RSS 2.0