YEY!

VILKEN bra dag idag har varit.
1.Har hunnit läsa en hel del, dock har sparat lite tills imorn
2.Har köpt en cykel!!(Ok,fick i tidig födelsedagspresent av papi)
3.Har gjort pannkakor & ätit dessa ihop med coleslaw. GOTT
4.Ska ut & gå nu med Johni




31 AUGUSTI.;

Hur kul är det inte att jag laddat hem SKILDA VÄRLDAR och ska kolla på det ikväll? Ser typ fram emot det! Först måste jag bara racerläsa ett par kapitel, duscha, äta, åka och kolla på cykel (!!) osv osv.

Btw, min mobbe hade typ kraschat imorse :( Inte en enda app fungerade?! Synkade till datorn så ville det visst funka igen, HOPPAS inte problemet återkommer.

PUSS

:):):)



Har skypat med Catta :):) Hon är så modig som bara åker tll andra sidan atlanten sådär!<3

30 AUGUSTI.;



bilden snodde jag lite fult från någons flickr.

Jag borde verkligen inte sitta här egentligen. Borde läsa ut mitt halva kapitel jag har kvar att läsa. Seminarium klockan 13,det spöregnar och jag måste GÅ. Känner att det är poncho dags idag! Har fått någon slags lust till att plugga igen, vara flitig och noggran och skriva läslogg. BRA AMANDA!

Kul utgång i lördags. Roligaste på ett bra tag, Flamman är nog nya grejen. Kan ju passa bra såhär 3e året som student här i Linköping. Att jag inte varit där innan är ju nästan en skam

Annars har jag nog inte så mycket mer att tillägga. Ska äta en supergod pastasallad till lunch. That's it.

27 AUGUSTI.;



NU MINA VÄNNER! har jag finally en nu dator. En riktigt fin en.
Igår gjorde jag av med så mycket pengar att jag inte ens vågar tänka på det. Smakar det så kostar det, antar jag. Frukostshoping på H&M på morgonen, hittade väl inte aaaas mycket, men en del. Såklart hittade jag ett par skor också, insåg att jag faktiskt BEHÖVER ett par riktiga vinerskor.  Och så datorn då. Och ett resturang besök på kvällen. Men efterom jag fick umgås med bra människor hela dagen, så var det värt det! Nu ska jag bara hålla mig från att åka ner till stan i typ en månad, tror det är en bra strategi för att spara pengar :)

Imorse loggade jag in på min liu-mail, för att upptäcka att jag fått VG (!) på min tenta jag gjorde för en vecka sedan. Att jag fick VG på den är faktiskt lite sjukt. Jag sov typ 2 timmar natten innan & jag hade bara möjlighet att plugga in kursen på två dagar. Så då blev jag super-duper-glad.
DOCK så förändrades det ganska snabbt. Jag blev istället på mitt grinigaste humör. HATAR att inte ha någon cykel. MEN, har hittat det goda humöret igen - ikväll är det dans,dans,dans! Det verkar även som att vädergudarna planerar att visa sina bästa sidor idag med!

PUSS

25 AUGUSTI.;

Idag var jag på stan med the best,shopping coachen, Erika (kärt barn har många namn). Hittade ett par jeans (väldig behövligt) & fick med mig en goodie bag. Som inte var så jävla mycket goodie. Sedan åkte jag & pussade på min fina pojkvän (töntigt det låter, men kan inte låta bli att skriva det!).
Imorgon är en very busy day: klockan 07.30 ska jag & Johni STORMA in på H&M, sen ska jag till school klockan 13, köpa böcker av en tjej - ha seminarium, gå hem, åka & köpa dator med pappa för att sedan avsluta kvällen med att laga någon slags middag till Gustav. PHJU, blir lite trött av att tänka på det.
NU ska jag kika lite på F&F, sedan sova!

PUSS & GODNATT

23 AUGUSTI.;

Vilken dag. Vaknade bakis & grinig hemma hos Gustav, efter en utekväll på NH. Något som ganska snabbt gjorde mig glad var att jag fick G på en av mina tentor!
Sedan har jag spenderat dagen med att: KÖA. Utan att få några jävla biljetter till München Hoben. Fy bubblan.
Jag och Gustav som träffades för 2 år sedan på München, och allt.

Är helt slut nu. Och imorgon är första dagen i skolan!

PUSS

22 AUGUSTI.; OCH JAG TROR, ATT NÄR VI GÅR GENOM TIDEN - ATT ALLT DET BÄSTA INTE HÄNT ÄN




Ibland kanske man bara måste släppa lite på trycket, på alla krav man har och bara GO WITH THE FLOW - så blir allting lite lättare. Har gjort vissa val nu, och allt känns lite lättare. IBLAND är det enda rätta att skjuta på saken. Att börja skolan igen känns längre inte lika tungt, utan faktiskt roligt. Träff härliga människor igen, alla sjuka grejer på campus & massa roliga fester som väntar. 

Snart borde både en feting lön & CSN ramla in på mitt konto. Känns rätt bra. Är så sjukt shopping sugen. OCH i behov av nya kläder. På fredag ska jag och Johanna på VIP-frukost på H&M. Vilka fashionistas va?

18 AUGUSTI.;

FÖRLÅT! Hoppas ni inte dött av depression när ni kollat in här. Har kanske varit lite VÄL neggo i mina två senaste inlägg. Nu har jag mest kommit till det stadiet där jag inte orkar bry mig om morgondagens tenta, ska läsas det jag har kvar sen får det faktiskt VARA NOG! Att läsa in en hel kurs på två ynka dagar är ju faktiskt omöjligt.

Anyways,
Ikväll runt 21 kommer Gustav. Ska göra korvstroganoff tills dess. OCH det ska vara städat och fint, igår sa Gustav  i telen att han minns min lägenhet som så mysig - detta måste alltså uppnås!!

Drömde så sjukt inatt.


Tänkte skriva ut drömmen här, men det blev inget bra. Den var iallafall SJUK: och läskig.

HEJHEJ

17 AUGUSTI.;

Igår skrev jag tenta. Vågar dock inte uttala mig om resultatet.
Sedan träffade jag Erika & Gabriella. Handlade mat. Blekte hår, lagade mat, åt. Johanna joinade. Kollade SATC, dippade & målade naglarna. SKÖNT att få skratta & reloada lite med bästa vännerna.
Behöves ju, idag mötte jag upp en klassis kl 11 för lite plugg. Och nu är jag hemma, har ätit lunch och ska fortsätta med pluggandet.

Åkte förbi en skylt idag som det stod "STUDENTLIVET ÄR HÄRLIGT" på... NOT!!! tänkte jag. Borde skämmas så klagig jag är. Men seriöst, jag ORKAR INTE. Man är alltid fattig, bor skit-litet för skämmigt mycket pengar, har alltid krav på sig att lära sig något nytt, att prestera och att ha viljan att diskutera/läsa texter kritiskt/vara aktiv. Jag har så tröttnat. Vill bara jobba. MEN, har bara 1 ½ har år kvar. Bara att bita i det sura äpplet. Kommer säkert sakna studentlivet sedan.

I helgen ska jag också reloada. Med min bästa Gustav, på landet.
Min dator har kraschat 2 gånger idag. Känner att det verkligen är dags för en ny nu. Om en vecka!!

PUSS DÅ

15 AUGUSTI.; OPEPPEN



NU är jag tillbaka i Linköping, med alla mina saker jag haft hos mamma över sommaren.Känns så himla skönt att vara HEMMA HOS MIG SJÄLV. Och i bästa Linkan.
MEN, jag är så less på skolan. Redan. Skriver tenta imorgon samt på fredag. Känner bara: JAG ORKAR INTE. Men jag får väl skylla mig själv. BLÄ.
Skriver mellan klockan 8-12 imorgon. HOPPAS det går bra. Annars dör jag ju. Ska i och för sig träffa Erika & Gabsan på  kvällen så dör väl efter det då. Om det går dåligt alltså.
Känns bra att var såhär osugen på skolan innan det ens dragit igång. Hehe. Kanske hinner ändra mig..

Har mensvärken från helvetet med. OCH min cykel är stulen. OCH jag är jävligt pank. Känns bra. Mest av allt vill jag ha Gustav här nu. Synd bara att vi inte ses förrens på fredag då.
Och ja, jag är jävligt klagig, kanske ganska ofta i den här bloggen. Men det är fan inte mycket medvind alltså.


Ska äta något nu sedan läsa igenom alla mina anteckningar en sista gång.

6 AUGUSTI.;

Var ju ett tag sedan vi hördes här. Antar dock att alla som går in och kikar här känner mig & vet ungefär vad jag gör om dagarna!?
Dom senaste dagarna har jag iallafall jobbat, varit i Stockholm med Gustav (paddlade kajak!fick träningsverk,ja..)hängt på Liseberg med Johanna, Ellen, Joanna & Lisa (var en fegis & vågade typ inte åka något..), badat och solat lite (!), haft surprise party för Catta och faktiskt PLUGGAT lite.
Jobbar mitt näst sista jobbpass på måndag, sedan åker jag till Sthlm (pendlar tydligen?!) tills torsdag - då åker jag till Linköping & stänger in mig och gör ett sista försök att plugga lite litteraturhistoria. Evenuellt ska det drickas öl på fatöppningen på HG? Men vi vet ju hur det gick på fatTÖMNINGEN i våras....Hehe. Men HG är ju alltid HG. Saknar Linköping!!Är sugen på höst. Idag hade jag på mig tights för att få lite höst-feeling. Och i höst kommer jag ha pengar. Längtar verkligen tills dagen jag köper en ny och fin DATOR!

På tal om något HELT annat, kollar på en film på 2an, Där regnbågen slutar heter den visst. Gjord på 90-talet någon gång, antar jag. Gjordes det inte lite sjuka filmer/serier på 90-talet!? Den här filmen verkar ha något att göra med filmen Glädjekällan, en film som jag av någon anledning kollade på, på VHS, som liten. Är lite i samma stuk som Rapport till himlen,  typ min favvoserie från när jag var barn?! Den var sick. Men bra? Kollade också på mycket Rena ramla Rolf som barn, när jag var hemma & var sjuk... OCH tv-programmet Det kommer mera, vad handlade det om egentligen?! Martin Timell var programledare har jag för mig.. Sweet memories*



HÄR är huvudpersonerna i Rapport från himlen. Var lite kär i killen. Är ju även han som är med i filmen Under solen. Eller Under kjolen, som jag trodde den hette back in the days (det hade den ju kunnat heta ju!snuskfilm).

JAJA, har tjatat tillräckligt länge om allt möjligt nu. NATTI!


RSS 2.0