31 JAN.;



Sista dagen i januari idag. Snart kan man ju faktiskt börja längta efter våren på riktigt.Fint!

Ska börja röra mig mot skolan straxt, har föresläning mellan klockan 15-17 (helt värdelös tid!) och sedan siktar jag på gymmet. Ser faktiskt fram imot att gå dit, kan ni tänka er?


30 JAN.;




Tack för igår!

29 JAN.;

Ebba von Sydow bara är höggravid? Blev lite chokad, har ej läst om detta i någon skvallertidning.....
Varit på stan hela dagen med Johanna, som vaaanligt ?
Shoppade iallafall en lovlii klänning och strumpbrallor. Det enda.
Nu blev klockan helt plötsligt väldigt mycket, party party hos Erika & Basset ikväll.


28 JAN.;

Har precis sett ett avsnitt av Hanna Hellquist serie "jakten på lycka", och åhh vad jag gillar henne. Och btw så tror jag vädligt mycket på det där med att man kan tänka sig till lycka. Okej, kanske inte helt & hållet med tanken har helt klart en stor roll. Man kan ju välja hur man ser på saker.
Som idag tillexempel, jag skulle pumpa min cykel med pumparna som finns på skolan, sånadär automatiska. Hade försökt göra det igår men då fick jag inte av ventilhatten för mina fingrar typ var stelfrusna,vilket jag igår var mycket bitter över.
Men idag gick det! Men såklart skulle något annat krångla, istället för att pumpa in luft i däcket så släpptes ALL luft ur. Jag försökte och försökte, det var svinkallt & massa folk gick förbi och bara glodde. Kunde ingen hjälpa mig eller?!
Så gav jag upp, svinarg.  Var vääldigt nära på att slänga cykeln, men jag började släpandes på cykeln traska hemmåt. Tyckte att alla jag mötte glodde på mitt punkterade däck, så jag blängde ilsket tillbaka.
MEN! Då bestämde jag mig för att inte alls vara arg för att jag hade fått (skapat det själv!) punka på cykeln. För vad tjänade det till att vara sur för det? Så jag bara släppte det, jag bestämde mig för att inte låta den händelsen göra mig på dåligt humör. Och det funkade!
Nu jag har ställt in cykeln i trapphuset  så att ventilen ska tina upp & imorgon kommer pappa och fixar det.
Den här situationen hade jag kunnat hantera heeelt annorlunda, så väl känner jag mig själv. Jag hade mycket väl kunnat ringa och skrika på pappa, eller kanske Gustav, att inget funkaaaar och fixa det NUUU. Lite som en arg 13-åring. Men det är nog slut på det nu!

TÄNK POSITIVT GOTT FOLK!

27 JAN.;

Gosh vad trött jag ääär då. Ska bli skönt att vi i nästa kurs kommer vara mer i skolan, visst det är superskönt att kunna gå hemma och plugga, osminkad i slappiskläder hela dagarna, men nu börjar jag faktiskt sakna att ha föreläsningar och seminarium.
Ska iväg och träna vid halv 6, ska ska nog fixa lite käk nu.

BTW! Whatz up med att det redan är torsdag idag?! Var tar dagarna vägen! *börjar bli gammal*
CIAOOO


26 JAN.;

Idag fick jag äntligen reda på att jag blev godkänd på min spärrtenta! Blev så glad att jag gick och beställde ett halsband jag länge velat ha, kände att jag var värd det.
Nu ska jag betala min hyra & beställa kurslitteratur, sånt man kan göra när man fått csn, hoppa in i duschen och sedan gå hem till Gustav.
Klockan 08.00 imorgon bitti är det dags att skriva nästa tenta!


25 JAN.;

...och IDAG börjar mitt godisfria liv. Tänkte ju vara som alla andra, och börja "nya livet" på en måndag, men så hade visst Gustav med sig lite överblivet godis hit igår och lite lysmelk fanns det visst åt mig.... slänge dock det som var kvar imorse!


Nu ska det straxt cyklas till skolan!

24 JAN.; 11.50

Så var det måndag och för första gången på länge så känner jag mig riktigt taggad på skolan. Kollar min Liu-mail minst 3 ggr i timmen för att se om något litet tentaresultat ramlat in, hoppas hoppas hoppas jag får G på tentan nu så skol-peppen håller i sig.
Ska börja plugga till omtentan jag har på torsdag med, imorgon & på onsdag ska jag joina Elin och sitta hela dagen lång i skolan och plugga.

Har ju träningsvärken from hell kan även tilläggas. Men klockan 17.00 är det afro-power-dance (haha?) som gäller. Tänk på mig då & skratta lite, kommer säkert se sjukt kul ut.

Puuuuss

24 JAN.;

Varför går tiden så snabbt på kvällarna för? Vill ju bara vara vaken läängeee, men måste nog sova nu för att komma upp innan 10 imorgon!

Ps. körde bodypump pass 60 min idag & dog typ. Dock sjukt kul. Hej träningsvärk! Ds.

GODNATT

22 JAN.;

Igår var det alltså HG-kväll, och appletinis var det som dracks. Var ju helt ok! HG var för ovanligheternas skull ganska tomt på lärarstudenter, och istället boundade vi tydligen med några IT-killar. Dom hånade oss för vårat Ipod-intresse. Tydligen är HTC det nya Apple? Och detta var nog ytterligare ett tecken på att vi måste börja röra oss inom Ryds trygga område? Kanske gå ut lite i stan? Kanske pröva på den andra studentpuben Flamman? Tar ju emot lite meeen..

Ikväll, när alla våra andra kära vänner kör all in, så går jag,Erika & Johanna på bio och lagad oss en (förhoppningsvis) utsööökt middag. Verkligen inte mig emot.

Puss

21 JAN.;

Idag har det sprungits på stan med Johanna & Gustav. Åt på Thai Coconut & köpte en leopardish jacka för 120 pix. OCH tappade mina vantar. Men tydligen ska vintern ta slut snart så tvivlar på att ett par nya kommer inhandlas.
Nu ska jag över till johanna för att göra pastasallad & dricka vin. HG-kväll för våran del ikväll.

Puss!

18 JAN.;

Jag har ingen karaktär. Idag hade Gustav satt klockan på 08.00, vi råkade visst somna om till halv 11? En lunch & ett Dexter-avsnitt senare så gick jag hem, läste igenom mina gamla läsloggar & började spela super mario...........
Nu ska jag gå till hemköp, ikväll är det ugnspannake-dags! Imorgon MÅSTE jag ta tag i mig själv och gå upp tidigt, ska hinna med träna innan jag åker till Fillepille i Motala (som ju förresten blev moster x 2 inatt, gulligt så jag dör!).

Pluggandet får helt enkelt vänta till imorn kväll.

PUSS

17 JAN.;



Idag borde jag ha skrivit en tenta, men det gjorde jag inte.. borde skämmas! Men inte heller det gör jag, ibland kan det komma andra saker imellan och ibland orkar man bara inte, man måste faktist få andas ut lite. Det finns alltid omtentor.
Imorgon tänker jag ta nya tag & börja plugga till en sådan, då har jag en vecka på mig och det borde väl räcka för för att klara en omtenta?
På onsdag ska jag även in till Fillan och blir fin i håret igen. Att jag har så bra vänner! Helt sjukt,tur att jag har er!

Har varit och tränat med Johanna & Lina, och precis slukat världens gooodaste smoothie, mitt bästa! Nu ska jag duscha och tvätta, snart kommer Johanna hit och då ska jag tvinga henne dricka kaffe.

15 JAN.;

Sov till 20 i 12 idag? WHAT?Vem gör något sådant efter en lugn hemmakväll?(var alltså en partypooper igår & dissade fest)
Men nu har jag minsann hunnit med både träna & en snabb liten städning.
Något som gör mig myckte ledsen är att jag slutat tycka om mina älskade Granny Smith äpplen :( Får hitta någon ny äpplesort!
Ikväll S K A jag ut, struntar i om jag måste panik tentaplugga imorgon.
Puss!

14 JAN.;

Hemma och helt slut i huvudet efter tentan. HÅLL ALLA ERA TUMMAR FÖR MIG ATT JAG KLARAR DET NU!
Vet dock med mig att jag blandade ihop reabilitet & validitet, eller? Beskrev dom rätt & använde dom i rätt sammanhang (det vet jag tack vare dig Ellen för jag härmade dig lite där :) meeen blandade ju som sagt ihop dom. Men ett fel kan väl inte göra något u?

Egentligen borde jag verkligen plugga till tentan jag har på måndag hela helgen, men jag får se hur det blir med det imorgon. Måste höra mig för ifall folk vill ut ikväll!

Tjillevippen!

13 JAN.;19.20

Hemma från gymmet! Funderar över vilken tidpunk som är bäst att gå dit egentligt? Det är typ jääämt ap-mycket folk där, tror på tidig morgon eller sena kvällen är bäst och inte runt 18 tiden, AMANDA!
Nu ska jag duscheliduscha, sedan ringa hit Gurra så han kan förhöra mig lite granna inför the big tenta imorgon!
Ska nog fira att jag skrivit tentan med ett riktigt fylleslag på kvällen, medans jag ändå är lyckligt omedveten om resultatet menar jag... Men först ska jag gå på stan och träffa fint folk!
Wish me luck then!HEJ!

13 JAN.;

är så himla dålig, klockan är nu halv 12 och jag har inte ens satt igång med pluggandet :(
och då gick jag hem från gustav vid 20 över 8 eftersom han skulle iväg o spela badminton, vad gör jag då när jag kommer hem om inte går och lägger mig & sover till halv 11? haaahaa

nepp!nu måste jag ta tag i mig själv, ikväll ska jag träna också.

puss

12 JAN.;

Har sökt sommarjobb - kan inte lite annat än att faktiskt längta till jag får jobba, och till sommaren med såklart.

Sitter och skriver rent mina kladdiga läsloggar, märker att jag faktiskt kan rätt så mycket och har ett bra hum om vem som skriver vad, känns gooood!

PUSS

11 JAN.;

TVÅ ynka poäng från att få G på svenska tenta, och en lärare som är för stolt för att föra en vettig diskussion angående rättningen. Lyckades ju iallafall skrapa ihop 0,5 p. på en fråga hon givit mig 0 p för, fast det var rätt svar? Kan ju tycka att rätt svar ska GE ETT POÄNG OCH INTE ETT HALVT OM DET STÅR SÅ!?

Hursom, imorse var jag, Johanna & Lina på ett spinningpass, KLOCKAN 07.00! Något som vi ska ha lite cred för tycker jag allt.

Nu ska jag återgå till att läsa om kunskapsbedömning, LPO/LPF och sånt kul. Ikväll ska det tydligen kollas på film & då vill jag kunna göra det med gott samvete!

Tog förresten sönder mitt bankomatkort igår, orkaaaaar inteeeee. Måste ringa och beställa ett nytt.


*skoltrött tjej*

10 JAN.;

ÅÅÅH, jag är så sämt på att plugga :(
hur kan det vara så tråkigt? vill ju läsa om något kul, inte om betygskriterier och hur dom utvecklas, nödvändigt ont I guess.
Ska iväg till skolan straxt, ha seminarium om min andra tenta - fick hjärnsläpp förut när jag skulle packa lille skolväskan, kom inte ihåg vilka böcker som vi hade till den här kursen? Eller om vi ens hade några? Kom fram till att vi nog inte hade några och packade ner ett kurskompendie istället, hoppas det är rätt? HeEHeE,tjejen med koll! Men för att vara helt ärlig så är den här svenska-tentan heelt oviktig för mig, kommer att skriva den på chans, gött om jag klarar den liksom - gör jag det inte soo what? Viktiga är att jag klarar spärrtentan jag har på fredag!

Massa babbel om tentor nu. Preeetty boring, jag vet :)

9 JAN.; HEMMA

NU ÄR JAG HEMMMAAA! vet att ni saknat mig!
Var ap bra i Sthlm, fråga mig inte vad vi gjort bara för jag vet inte? tiden sprang tydligen iväg. Prövade dock på Gustavs favvogrej;klättring, roligare än väntat! Och gav betydligt mer träningsvärk än väntat!

Men nu är jag alltså back in LKPG-town, ska cykla iväg till gymmet straxt & imorgon är det skoldags. Lite tentaångest på det med. TRE tentor som ska skrivas inom en väldigt kort tid. Har nog bara ork till att klara en tror jag, lat tjej.

TJING!

CRAZY LOVE

Idag mina vänner köpte jag någonting jag aldrig tidigare haft i mina ägor, ett klädesplagg jag nästan känt förakt och äckel inför, eller haft svårt att förstå att folk gillade; ett par mjukisbrallor! Grå! Och jag gillar dom! Dock blir min rumpa ännu större. Men jaaja, U can't have it all I guees.

Nu ska lägga mig i sängen och läsa lite. Imorgonbitti åker jag som sagt till Stockholm och träffar min finaste kille. Är typ pirrig!Hihi.


4 JAN.;

Nöjd med min pluggdag so far. Läslogg hit & läslogg dit. Förstår faktiskt vad jag läser, utom när jag försöker ge mig på dom engelska artiklarna skrivna av typ VYGOTSKIJJY & PIA-GEET år 1934-någongång. Så försöker ingorerar dom. Ska göra mig lite anständig nu, ska snart åka in till tha town med Johanna & Ellus.

Pussdå

3.JAN;

oj, klockan är halv 1 och jag har redan hunnit med stan, damsugit & ätit lunch. inte dåligt! hittade bästa fynden på HM. nu ska jag plugga tills klockan 16 då jag ska tvinga med johanna till gymmet.

puss

BETTAN;

haha, jag dööör. Bettan kan vara min nya favvo.
http://svt.se/anagina#video2211466=2283152
http://svt.se/anagina#video2211466=2279431

2.JAN.2011;

är så nöjd över mitt nyårsfirande. tack syskonen fredriksson för den fin fina kvällen!












nu MÅSTE jag börja rond 2 med plugget för idag. mår lite illa över att det är så tråkigt, men ikväll ska jag träna & på onsdag åker jag till stockholm och pussas med gustav.

RSS 2.0