22 JULI.; 08.45

Att kolla bloggar är fan faligt. Man vill ju bara åka till stan och köpa ALLT. Eller stanna hemma & köpa allt från internetsidor.
Kul att man har några hundra att leva på tills augusti då.
Nej men seriöst, mina shopping vanor ska ändras. Här ska pengar SPARAS iställer för SPENDERAS. Det har jag & Johanna lovat varandra.

Det  har tydligen åskat lite inatt. Märkte inte jag, sov som en stock. Nu ska jag göra mig iordning, ska till Lkpg en sväng på förmiddagen och checka in en lägenhet.

PUSS

20 JULI.;

I går kom jag hem ifrån STHLM, lämnade mina saker hos mamma, powernapade i en kvart & åkte sedan till jobbet. Jobbade jour inatt & kom hem klockan 10 imorse. Har gjort hårinpackning, läst lite, sovit lite & väntar på att klockan ska bli 13.05 så jag kan titta på en unge i minuten. I kväll ska jag hälsa på hos Catta. EN SKÖN DAG, med andra ord.

Stockholm var förövrigt bra, att bara få vara med Gustav i 4 dagar var så himla bra. Vi såg på film, cyklade lite, åt god mat, åt stikki nikki glass på söder & jag var exited över att vi såg Sanna Brådig, Fares Fares & PH CIMON inom loppet av typ 15 min(!). Vi lyckades tillochmed snickra ihop en hundkoja tillsamans. (Ok, mest Gustav,inte jag..skadade tån, okej!)
Att bo ifrån varandra under sommrarna är nästan outhärdligt, jag skulle aldrig klara av långdistansförhållande. Men i höst ska vi ju gå i samma klass så då kommer vi väl hata varandra. Hehe.
NEJ! Tänk vad sad om vi kommer göra det?

Appropå (konstigt ord...) höst, får lite ångest över att det är 20 JULI! Och all min bränna är typ borta, vilket betyder att om jag inte skulle åkt utomlands skulle jag varit en blekis denna sommar. Och så blir jag lite stressad, över det & att JAG MÅSTE BÖRJA PLUGGA.
Så. Jävla.Tråkigt.
16 aug har jag omtenta. OCH den 19e. Har som mål att börja plugga den 1aug. Det kommer inte räcka.
Vill ju bara vara lite ledig!

Får nog börja plugga lite tidigare, så jag slipper få panik sen när jag väl HAR lite lediga dagar..

SÅ FÅR DET BLI! HEJ!

11 JULI.; man måste dö några gånger innan man kan leva



Bjussar på en liten pic på min nya tattooi. Det syns verkligen inte jättebra & den är mycket snyggare IRL, men ändå!
Gillar stället, det är en liten hyllning till Håkan & en några små ord som kan vara bra att bli påmind om vissa stunder i livet.

Idag varit min lediga dag denna vecka, jobbar DÖDARpassen resten av veckan. Så idag passade jag på att åka in till Lkpg och titta till lägenheten/shoppa några reasaker/äta med Johanna och att träffa Madde över en kaffe nu ikväll.
Och nu sitter jag i tvsoffan hemma hos mor & väntar på nyheterna & vädret  *pensionären*
Ska väl sitta här ett tag till sen sussa, har ont i ryggen också *pensionären x2*. Har jag tur vaknar jag tidigt imorgon och orkar gå prommis innan jobbet.
Åker till Sthlm fredag - måndag, så bloggi kanske kommer vara död ett tag nu, SÅ PUSS PUSS


9 JULI.;varning för kommande inlägg!

I följande inlägg kommer det INTE skrivas något om hur underbart det är med sommar & sol & att jag har legat på stranden hela dagen och blivit brun och fin. För det har inte hänt. Och jag tänker inte förneka det faktum att jag faktiskt är jäkligt bitter över att det inte är så. Och ikväll ska ALLA, verkligen ALLA ut och bli fulla & odrägliga. Själv sitter jag hemma i min mammas lägenhet, helt själv. Jag har 3 tv kanaler & välja på (inget bra på någon!), INGEN bra dvd att sätta på, inget internet att ladda ner eventuell film/serie på. Och just den här helgen så är det "motaladagarna", vilket för mig som bor mitt i stan, betyder att ett öl/danstält har ställts upp utanför vår lägenhet. INTE OK! Just nu spelar coverbandet "I feel like a lady". Kan inte ens höra vad dom säger på tvn (vilket iofs inte spelar någon roll eftersom det ändå inte är ngt bra på). Till klockan 02 ikväll kommer jag alltså få lyssna på dåliga covers. Kan inte ens sova bort tråkigheten.
MÅR.PSYKISKT.DÅLIGT

Men OKEJ, nu känner jag mig verkligen som en gammal bitter kärring som klagar på att "det äntligen händer något i Motala". Men hade det inte varit för det faktumet att JAG är den enda som inte ska ut & roa mig ikväll hade jag också tyckt det var SKITKUL.
Är ju typ någon festival i Norrpan också denna helg. Hade man ju kunnat vara på med, hade varit kul......

Kanske även ska erkänna att jag bara är AVIS på er alla som är ute & blir fulla & har kul ikväll.



4 JULI.;

CONGRATS alla americanare på nationaldagen :):)
Sjukt att det redan är 4th of july för övrigt?!

I helgen var alltså Gustav här,vi hade det allmänt bra & jag&tjejerna visade honom vad sommar-Harrys i Motala hade att erbjuda. Vi hann även med att bada i VÄTTERN! 19 grader i vattnet & ingen sol som värmde, men nu är det iallafall gjort så då kan man bocka av det på sommarens "to do list".

Idag har jag jobbat 7-16 & efter det tog jag en PW. Typ det bästa jag gjort på länge (& mest behövliga).

BYEBYE

RSS 2.0