30 JUNI.;

I fyra dagar har det varit STRÅLANDE väder & SUPERvarmt! Fyra dagar är även antalet dagar jag har jobbat. Alltså varje dag när det varit supervarmt & fint. Idag vid 18 började det regna & åska. 21.30 idag slutade jag jobbet, för helgen.
Lite typiskt, va?
Och tydligen ska det fortsätta så, med regn. Men jag tänker inte tjura, för imorgon kommer Gustav!

La precis till arbetsinfo + skola på min FB profil & tänkte "kryssa bort det" så att inte alla ska tro att jag är en FB nörd som redigerar min profil var dag, men då säger FB att "MINIhändelsen inte går att dölja". Vadå minihändelse?! Haha. Vad vet FB om det?
Lite som som när man råkar komma åt någon knapp på phonen när man är inne i meddelanden (har inte listat ut vilken knapp det är jag alltid brukar komma åt?) och det står "Inget att ångra", för att meddelandet redan hunnit bli sänt. Då tänker jag alltid att om jag skulle vara i den situationen att jag fylle-smsat något ångest-aktigt som jag samma minut som jag trycker "sänd" ångrar mig. Men då försöker lille phonen säga trösta mig och säga att det inte alls är något att ångra.
Nu kanske det blev lite invecklat, men ah, ni fattar väl ändå?

Ska läsa lite ur 100 åringen som bla bla bla... och sen sova. ÄLSKAR att jag har tid & lust att läsa böcker igen :):)

PUSS


27 JUNI.; HEMMA-HEMMA

Är hem-hemma i Motala sedan några dagar tillbaka, åkte direkt från Spanien & hit kan man säga. Har hunnit jobba ett par timmar, firat midsommarafton på ett väldigt lyckat sätt & hängt med fina tjejer. Känns faktiskt skönt att få vara här & landa lite mellan allt skolrelaterat :)

Spanien var för övrigt HUR BRA SOM HELST! Mycket sol, shopping, MAT (vi åt hela tiden?!att leva med 6 killar alltså..), övervann min höjdrädsla genom att tillslut åka en läskig attraktion på ett vattenland (efter att ha vänt på vägen upp typ 3 ggr hehe), solat lite mer,druckit öl, ätit yoghurtglass (bästa) & såklart- SOVIT! Siesta borde lätt införas i Sweden med.

Ni får en gulligull bild på mig & Gustav, mamma har bara mobilt bredband och det går seeegt att ladda upp bilder med:


Nu ska jag straxt gå till jobbet, bokstavligt talat GÅ! Ska försöka att få upp kondisen lite igen, och slår två flugor i en smäll genom att PW:a till jobbet :)

PUSS sålänge!


13 JUNI.;




Om ungefär 3 timmar åker jag & 7 andra "till solen", så att säga. Hehe. Vi landar i Alicante 23.30, ska tydligen vara 30 grader där då. Känns bra!
Men först, ett parti Betapet mot Johanna. (Jag är sämst, änsålänge!)

Hörs väl runt midsommar igen! BYEBYE

10 JUNI.; ATT VARA GLAD!

Idag är jag, trots lite dagen-efter-seghet & att vädret faktiskt är lite trist, så himla glad! Inte jag-måste-dansa-glad, utan bara skönt glad. Nöjd liksom. Kan ha med att göra att jag sedan 12.00 igår har SOMMARLOV!!

Har strosat på stan med Gustav idag & handlat present till mami, och mitt i all studenthets så tog mötte vi Fredrik & tog en Bosses (glass, för er icke-Lkpg bor;) ).
Igår var det lite öl & lite Harrys. Konstigt nog spelades det exakt samma Linda Bentzing låtar som det alltid gör på Harrys i Motala, något syndrom? Haha.
Innan öldrickandet var jag & Johanna på äventyr till Norrpan för lite shopping (måste ju sätta sprätt på skatte-pengarna, dumt att spara.....). Handlade två superfina tröjor, en klänning som jag spanat på ett tag & ett par sandaler, och ALLT var på 50 %. Gillar ju den rean. Var nog längesen jag var så nöjd med något jag handlade. Återigen - NÖJD!
Hehe

Nu ska jag över till Gustav för en skräckis, om vi kan enas om vilken vi kan se & lite svenska jordgubbar. Blir tidigt ikväll, imorgonbitti bär det av till Motala för lite family-time.



Skräckisdags nu, CIAO!

7 JUNI.;

Kom för ett litet tag sedan hem från stan, där jag 1. växlat pengar till Spanien (6 dagar kvar!!) och 2. träffat Catta över en pastasallad. Catta bosätter sig i USA mot slutet av sommaren, så gäller att passa på att ses nu (tur att jag är i Motala all summer!).
Annars har idag varit en rätt konstig dag, vet liksom inte vad jag gjort? Varit hundvakt. Inte velat ta någon riktigt lång promenad för att jag väntat på regn/åska (som btw kom nu). Kikat lite på essän jag ska opponera på (håll i hatten, Sarah!;)). Läst lite.
Imorgon ska jag banne mig ge mig ut på en riktigt lång promenad. Tidigt!!
Sen ska jag opponera lite mer, och sen kanske bege mig mot bibblan för att låna lite böcker till SEMESTERN! Hehe. Vågar man ens ta med lånade böcker utomlands? Kanske blir fettiga avtryck av solcreme på bladen. Eller sand mellan pärmar. Haha. Kul om man lånade en bok så bah ramlar ett kilo sand ut...
Svamlar lite nu känner jag. Ska över till Gustav & se någon ball dokumentär snart.

Hängde lite med dom här två godingarna igår:


5 JUNI.;

De senaste dagarna har varit väldigt. Har varit i Gränna, jag har solat och blivit för full för 15 kronors öl på HG. OCH skrivit lite essä med såklart, den kan nästan räknas som klar - ska bara klura ut hur man gör innehållsförteckning som hänger samman med rubrikerna i Word.. Om någon är kunnig så feel free to help?
SÅ efter onsdag är jag en fri kvinna med SOMMARLOV! Åh, hur härligt är inte det ordet? Sommarlov ska jag iallafall ha, i ungefär 2 härliga veckor.
Och 10 dagar av dom 14 ska spenderas i Spanien, sedan blir det lite hetsigt att åka & jobba i Motala dagen efter vi kommer hem, vilket även är midsommarafton. Men jag jobbar inte hela kvällen! Jag tänker minsann ta mig dit alla motalatjejerna hänger och fira midsommar med dom!

Imorgon ska jag träffa Gabbie & Erika med, ska bli mysigt att catcha up lite :)

Har nästan bara roliga saker framför mig nu, känns nästan lite läskigt..som att något dåligt måste hända!?
Fast kom på en dålig sak nu! Min tv is breakning up with me. Helt koko är den, lille tjock-tvn.


1 JUNI.;

Har precis påbörjat min vetenskapliga essä som ska vara inlämnad på onsdag. Vetenskaplig essä? tänker ni, kan medge att så tänker jag med. Vet inte vad det är som jag ska knappra ner på 7-8 A4 sidor riktigt, men jag tänker flumma. Det har jag ju klarat av att göra i snart 2 år nu, så det ska väl gå vägen denna gång med?
Har skrivit inledning, syfte & frågeställning än så länge iallafall *score*
Är AVIS på alla dom som har sommarlov! Men bara jag blir klar med den här essän så är det min tur med, i 10 dagars tid ska jag njuta av att vara klar med mitt jobbigaste år (hittills) i skolväg.

I måndags var jag och hälsade på mitt sommarjobb lite, ska bli skönt att få jobba lite. Igår vankades det fest, i viss mån iallafall - tacksittning på HG och vissa gick mer in för det än andra ;)
Trots tidig hemgång lyckades jag iallafall bli full & skratta hysteriskt mycket när Gustav kom hem till mig orolig eftersom jag tydligen satt min mobbe på ljudlös. Något som jag typ aldrig gör annars?

NEJ HÖRRNI, nu måste arbetet skrivas. Det skrivs ju inte direkt av sig själv... heheh *torrt vuxenskämt*

RSS 2.0