31 OKTOBER.;

Nu är jag hela 22 år gammal. Tackar alla som kom och gjorde min födelsedagsfest riktigt bra. Fina ni är.
Idag har jag varit på kursintro, mår dåligt över hur mycket pengar jag lägger på böcker denna månad (vet att jag skrivit detta redan, men har inte släppt det än..).
Nu ska jag lägga mig och läsa en bok, bäst att passa på innan kursen drar igång på riktigt.
PUSS

29 OKTOBER.;



Imorgon är det min B-day, så idag ska jag ha födelsedagskalas. Att det är svårt att beräkna mat till 20 pers är något jag märkt idag med. Whatever, tror folk blir nöjda ändå.
Har inte riktigt tid med bloggi nu, ska lämna grejer till Gustav & hämta stolar hos Johanna. Annars skrev jag tenta i torsdags, och ja det kan kanske ha gått. Kanske inte. men det är inte något jag bryr mig om just nu, för idag ska jag bara vara GLAD.
PUSS

25 OKTOBER.;

Ja, men okej. Självklart vill jag lägga ut 2600 på jävla kurslitteratur. Återanvänd inte böcker från liknande kurser eller från förra årets kurs så man åtminstonde har en chans att köpa dom begagnat, nej släng in 12 nya jävla böcker i varje ny kurs vettja. ALL LITTERATUR ÄR JU ÄNDÅ SÅ HIMLA RELEVANT. Och pengar är väl något vi studenter har i överflöd? Eller? Inte?

24 OKTOBER.; TRÖTT

Varit en,som man säger, HELDAG idag. Pluggat i skolan & nu ikväll tränat box. Funderar faktiskt på att gå & lägga mig nu. Imorgon är det dags för plugg från klockan 10.00. En väldigt BRA tid att börja plugga på, faktiskt. Inte för tidigt men ändå inte för sent.
Beställde förresten ett par skor från Nelly förut. HIGH HEEEELS. Och sen sökte jag ett jobb.
Hehe. En liten extrainkomst vore på sin plats, vill ju kuna leva lite också utan att få penga-ångest.
PUSS & GODNATT

24 OKTOBER.;



Den här bilden tillägnar jag dig Catta! 22 år idag och alldeles för långt borta. PUSS och GRATTIS min fina vän.

23 OKTOBER.;



Såhär såg det ut när jag & Gustav kollade på första avsnittet av Upp till Kamp! i lördags förmiddag. Gullefötter. Mina alltå.
Tänkte precis skriva att jag inte gjort ett dugg i helgen. MEN, det har jag ju. Ganska mycket vettigt faktiskt. Städat och tvättat gått promenader, kollat på serier & på en film. Hängt med Johanna i fredags. Ätit sushi. Lagat mat. Uppdaterat iphone. Smsat med massa folk. Och skypat med Catta hela 2 gånger :)
Imorgon ska det tentapluggas i skolan. Sedan boxas. Gillar verkligen att vi håller i boxningen på måndagar. Annars är det ju dock rätt dåligt med träningen..

Ska äta 1 liten macka nu. PUSS

20 OKTOBER.; inlägg nummer 2

Idag var vi bara tappra nog att orka plugga i ynka två timmar. Sen var tanken att jag utan att jag utan att ens blinka skulle åkt och tränat, men jag orkade bara inte. Min självdisiplin är så jävla dålig.

Jag har kommit in i min trötthets-svacka igen. Är obeskrivligt trött största delen av dygnet, mitt huvud känns som mos. Typ hjärndöd.
Men imorgonbitti SKA jag träna. Uppstigning klockan 7, gymtid mellan 8-9 & plugg 10-14 cirkus. Sedan är det helg. Ska typ sova i helgen. Skönt.


20 OKTOBER.;

Tvättandet av kuddarna gick BRA. Dom blev fluffliga och fina. Och luktar gott.
Bion vi såg igår var BRA. En riktigt tjut-film. Gillade den mucho.
Är så trött idag. Men ska åka och plugga på biblo nu.

PUSS

19 OKTOBER.;

JÖSSES! vad trött jag är. Har suttit i några timmar och pluggat i biblan/på NH med ett par polerzz. 15 frågor på en tenta är inte riktigt normalt. Men tydligen kommer det bara vara 12 st på den vi skriver OM EN VECKA. Den 31 oktober ska jag även skriva grammatiktenta, HAHAAA. Får typ dödsångest av att tänka på det. Har typ 4 dagar på mig att plugga & på två av dom planerar jag att festa/vara bakis & fylla år. Meen men, kan ju alltid ge det ett försök.

Håller på att tvätta mina huvudkuddar nu förresten. Ska bli rätt så spännande att se om det funkar? Googlade på det *love google* och folk verkar ha lite olika erfarenheter av det. Återkommer med mitt resultat senare någon gång, kanske. Hade sköljmedel i, kanske inte var så smart?!

Ska på bio ikväll! EN DAG <3<3
Hoppas den är bra. Men känner ändå på mig att jag kommer bli lite besviken. Återkommer angående detta med.
PUSS

17 OKTOBER.;

Kollar på det nästnästa sista Oprah avsnittet, dricker kaffe och småtjuter lite. SÅ larvigt, jag vet. Men det är ju så fint! Kollade på Remeber me igår och tjöt, hehe.
Anyways, var ju i Stockholm i helgen och det var bra. Hängde med Erika & Gabbie i torsdag och det var också bra. Pluggade också en hel del förra veckan, vilket är tänkt att jag ska fortsätta med även denna vecka. Och nästa. Men det känns faktiskt rätt bra.
Ikväll är det BOX. Och den här veckan SKA jag träna mer än 1 dag. Skriver det här så jag tvingas.

PUSS

12 OKTOBER.;


En liten dryg tjej på 21 höstar. Fyller snart 22, can't belive it!

Idag efter tentaplugget hemma hos Elin & hennes katter skulle jag åkt till gymmet ELLER gått ut på promenad. Men jag drabbades av akut trötthet och köldanfall, så jag tog en powernap istället för en powerwalk. Även fast en powerwalk säkert hade hjälp det med.
Hinner inte åka till gymmet någon annan dag denna vecka, sjukt upptagen tjej. KANSKE att jag hinner på söndag vi kommer hem tidigt. 
Har börjat få in ett så bra FLOW i mina gå-upp tider. Fast jag inte börjar förrens 13 om dagarna,alternativt har hemmastudier hela dagen, så går jag upp runt 8-tiden ändå. Känns faktiskt bra, man får ju lite gjort iallafall. Och jag kommer uppskatta sovmorgon på helgerna så mycket mer.
Dagens visdomsord alltså.

PUSS

11 OKTOBER.; host host

Har hostat konstant idag. buäää. Klockan är ju dock bara 10.56, men ändå - orkar inte ha HOSTA.
Jag är så dålig på att läsa texterna vi ska ha läst till våra seminarium, jag läser några sidor, sen hoppar jag när det blir totalt ointressant. Kapilten går ju lite fortare att läsa då, hehe. Och att dom sedan vill att vi ska läsa texter som är omöjliga att hitta på kursplatsen, är ju faktiskt inte mitt fel.


9 OKTOBER.; söndag

Har bara diskussionen kvar på min rapport. GLAD TJEJ. Och det ska jag göra imorgon, skriva diskussions delen klart och kanske fixa lite med det övriga. Sedan ska jag och Johanna BOXAS. Fast jag är förkyld som ett djur,typ. Var på NH igår, fast jag inte skulle gå ut, och jag borde nog stannat hemma för jag vaknade seriöst med en igensvullen hals imorse. Och då gick jag ändå inte all in, som Johanna. Hehehe.
Ska nog ha två vita helger nu, åker till STHLm nästa helg,men INTE tre. För om tre helger ska jag ha FÖDELSEDAGSKALAS. Åh så kul!

Idag har jag sovit länge,skrivit rapport och hängt med mami på Ikea. Köpte världens finaste gröna nagellack också.

PUSS

7 OKTOBER.;16.58

Har lyckas skriva hela fyra sidor på min granskningsuppgift nu, så nöjer mig för dagen. Tankarna och huvudet stod stilla till slut, tar nya tag imorgon igen.
Nu ska jag ta en liten powenap, sen åka & köpa sushi med Gustav. Ikväll är det som sagt Håkan, och Twin Peaks.
SÅ.SKÖNT.MED.FREDAG

7 OKTOBER.; 07.36




UPPE, VAKEN, PIGG, GLAD! Sömn är verkligen en mirakelkur. Och jag skrev en HEL sida igår på min granskning. Nu ska jag borsta gaddarna & sedan cykla iväg till bussen. Ikväll klockan 20.00 är det Håkan-dokumentär på SVT :')

6 OKTOBER.;

Jag kanske är en klagoapa nu, men fan jag mår SKIT.
Ont i huvudet, halsen, för lite sömn (får skylla mig själv, ja), lätt illamående. Igår innan jag somna fick jag seriöst snudd på migrän. Har haft VFU i 2 dagar, det är verkligen hur roligt som helst & jag trivs, men när jag mår så här crap så orkar jag verkligen inte engegera mig som jag önskar jag skulle orka.
Sitter och skriver på min granskning av avhandligen nu. Det går så jävla dåligt. Jag VET inte vad jag ska skriva. Måste lyckas få ner 4-5 sidor iallafall. Ska egentligen vara 6 sidor men det här kommer bara inte gå. Har inte ens läst hela avhandligen? FY FAN.

3 OKTOBER.;



NU ska jag hälla upp en stor kopp kaffe och börja läsa avhandling. Allt jag lyckades åstakomma i helgen var att läsa 25 sidor. Den är på 199  sidor. Känner mig såhär; :(
Ska tvinga mig själv att läsa fram till IALLFALL 17.15. Klockan 18 ska jag iväg och BOXAS.

Puss-snutt

1 OKTOBER.;

"celluliter på en kvinna är ungefär lika vanligt som barr på en julgran. " Haha, har ni inte läst Spiderchick.nu ,så göör.


30 SEPT.;

Den här dagen har varit lite av en karusell. Den började med att jag & Johanna åkte till gymmet klockan 08.15, rätt så duktigt ändå. Efter 1 ½ timma så åkte vi hemåt, och det var DÅ det började. Problem med min cykel.SÅKLART, vad annars? Främre cykelhjulet var typ för stort för stänkskärmen, en skruv tog i hela tiden. STÖRDE mig något otroligt mycket, och saker som stör mig, hatar jag. Mitt griniga-temprament tog över lite. Efter ett par försök att fixa skärmen, sparkar jag på den, så attt den VIKER sig istället och hjulet går typ inte att rubba. Som tur var hände detta ungefär utanför Gustav, så jag bär cykeln dit & Gustav kommer ned med verktygslåda. Efter lite krångel så slutar det med att hela stänkskärmen är borta. Går ju an nu, men blir desto jobbigare i vinter. Ett senare problem... Iallafall, jag & Johanna skiljs åt och går hem och äter lunch. Vi möts upp igen och åker till IKANO. Där är det HUUR mycket folk som helst, det är varmt och jag blir bara så TRÖTT.Vi måste gå i affärer,inne på IKEA,gå till MAXI & till Systemet. Sen skulle vi cykla hem. Varmt, sol, motvind. Och jag har skinnjacka. VARMT. När jag kom hem stupade jag i säng (älskar ju att sova middag). Johanna ringer & väcker mig klockan halv 7 cirkus och säger att hon, Ellen & Lina har börjat fixa maten och att det är dags att gå upp nu. Trosar hem till Johanna för lite mat, godis & idol :) Dagen som började ganska så kaotiskt, slutade iallafall bra! Nu ska jag kolla Skilda världar, Sandra ska precis få veta att Daniel är hennes brothaaa. Imorgon ska jag läsa avhandling & sedan fira Erris!

RSS 2.0