31 MARS.;

Ligger i min nya,stora, sköna, hårda (den ska vara hård!) säng,njuter och dricker apelsinjucie. Njuter av att jag är pluggfri, för kvällen alltså...Få inga andra tankar.
Förtjänar att bara göra ingenting ikväll, för imorgon kommer jag sitta med grammatik plugg hela dagen lång. En fredag likom. Och mamma som skulle kommit in och hälsat på och allt. Antar att skolan faktiskt måste vara prio ett just nu för mig.
Igår kollade jag & Gurre på Håkan dvdn Explodera Bateria samtidigt som vi pluggade. Så himla fin han är. Håkan alltså. Och Gustav med. Älskar att jag har värvat min BF till & bli ett fan (om än ett litet!). Om en månad ska vi se honom på cirkus :)))
Har kommit in i en väldigt intentiv Håkan-period nu. Igen. I Göteborg shoppade jag en Håkan plansch och ännu en tygväska. Men det gör inget, man får vara 14 ibland.

Nu ska jag läsa bok (OBS!ej kurslitteratur), och försöka ignorera musiken mina grannar spelar.


Här få ni, så ni kan njuta av samma vy som jag gör just nu! HEHE

PUSS!



30 MARS.;

Åhh, två dagar sen är det April!

Sitter här hostig och helt genomförkyld. Och med en hemtenta som jag måste skriva två sidor på till. Skulle egentligen suttit på stadsbiblan från klockan 9 imorse med Johanna & Elin, men kände att det inte var något kul alls att sitta där och hosta & snörvla.
Gillar dock inte att sitta här hemma och plugga. Finns så mycket annat att störa sig på - så det första jag gjorde när jag gick upp var att dammsuga + plocka undan massa saker så jag inte har något o störa mig på. Hehe *smart tjeej*

Senare idag ska jag till IKEA och kolla på säng, för min nuvarande DÖDAR min rygg.Tanten alltså.

Sjuki-spussar!

28 MARS.;

Idag är jag glad! Har fått hela tre sidor skrivna på tentan. Har bara en uppgift kvar! + lite komplettering av dom andra såklart.. Hoppas bara jag gjort rätt nu då.Annars blir det stressigt!Hehe

Satt på bibblan ungefär två timmar och pluggade, sedan kom Johanna och så gick vi på jakt efter ABBA-aktiga kläder.. Vi ska nämligen på fest med tema svenskt på lördag. Johanna hittade ett silvrigt skärp på Myrorna, that's it. Sen gick vi till H&M och hittade desto mer. Köpte min första långklänning, nu är jag verkligen redo för sommaren i klädväg!

Nu ska jag se Project Runaway. PUSS


27 MARS.;

Igår när vi kom hem från Göteborg blev jag sjuk? Fick någon släng av feber och mådde skit. Så istället för att börja med min hemtenta då tittade jag & Gustav på Dexter - hade en anledning till att inte plugga alltså. Men idag mår jag bättre, har ont i halsen & i huvudet men ingen feber. Alltså borde jag ha kommit igång ganska bra med tentan. Men det har jag inte.
Var hos Gustav till halv 5, gick hem, pratade med lite folks i telefonen, plockade lite här hemma.. detta har resulterat i att jag endast har skrivit en sammanfattning. Bättre än inget i och för sig. Imorgon ska jag sitta på stadsbibblan & verkligen PLUGGA. På riktigt alltså. Ska ha skrivit minimum 2 sidor innan jag lämnar det stället imorrn. (Enda sättet som funkar för mig - sätta upp mål som jag bara måste klara, annars får jag lite lätt ångest och känner mig sämst)

Men, Göteborg då! Var supermysigt. Fint väder och jag fick handla massa våriga kläder (Gustav följde snällt med mig i alla affärer jag ville gå i utan att klaga det minsta, min bästaste!) och goood mat. Åt indiskt på fredagskvällen,
lovliii. Dock gick vi sjukt mycket. Har blåsor på lilltårna. Blir nervös av alla spårvagnar som åker hux flux överallt i Göteborg.

Om jag skulle ta tag i det där tentaskrivandet nu då....HEJDÅ!



24 MARS.;



Sliten, men glad tjej som igår fick sin iphonii! Såklart glad över det fina vädret med. Blåsigt, men soligt! Var nära på att ta jeansjackan till skolan, men den får nog vänta några veckor till. i garderoben.


Ska möta Gustav på stan när han hör av sig (vilket man aldrig vet när det blir), sätta in lite pengar på banken & köpa ny mascaaara. Tråkigaste grejen att köpa. Och dyrt.
Igår när jag och Johanna var nere på tha town, vilket vi btw var i typ 2 timmar utan att köpa något då båda är fattiga, blev vi nästan yra av alla fina saker som vi ville ha. Jag är så trött på att vara en fattiglapp. Vill ha en större inkomst och en billigare hyra (+ en större lägenhet). I hate studentbostader. På tal om pengar borde skattepenga-lappen (beskedet?) dimpa ner i brevinkastet typ idag? WEHO.

PUSS



21 MARS.;

Har en liten vovve sovandes vid fötterna på mig. Är lite hundvakt såhär på lediga dagar. Eller lediga & lediga, har skola mellan 15-17 idag, ganska värdelös tid.
Vi har varit ute på en timmes promenad, blåsigt och blött. Men väldigt nödvändig, för mig iallafall.

På torsdag får vi en hemtenta som vi ska sitta med i en vecka. Oh herregud vad tråkigt det kommer bli. Tyckte att det skulle bli jätteskönt att få ha hemtenta i denna kurs, men nu när jag börjar förstå vad den går ut på vet jag inte alltså. Kommer nog bli en riktig tråkig & svår uppgift.
Iallafall, på fredag åker jag och Gustav till Götet. Dagen efter vi fått tentan alltså, smart. Men vi är bara där till lördag så det ska nog gå. Har sett att det ska bli ungefär 10 + i Göteborg på fredag, weehoo! Bra shoppingväder.

Nu ska jag dricka kaffe.

Pussdå.

18 MARS.;

Me and my army blev tyvärr inställt ikväll, men vi kör på en NH-utgång iallafall!
Och nu mina vänner ska ni få höra något, jag har köpt en RIIING! Stor & fin. och hela 99 kr gick den på. Fattiglapp som man är fick Erika & Johanna skramla lite. He he.


Häääär ser ni den, detta är typ något revlutionerande! Dock är det en sån ring med reglerbar storlek. Haha!

puss på er!

16 MARS.;

En sak som jag stör mig ofantligt mycket på är dom där töntiga koderna man måste knappa in för att kommentera på blogg.se
ser typ aldrig vad det står och byter bild minst 4 gånger

Något annat jag stör mig på just nu är skolan, fy vad tråkigt det är. U på grammatiktentan & jag vet att jag inte kommer orka att plugga till den. Är så otroligt osugen på allt som har med skolan att göra just nu, inte så konstigt kanske när man får underkänt gång på gång på gång på gång, trots att man pluggar. Och tråkigt är det då, vill inte läsa svenska.
Nepp, måste nog göra något åt skolsituationen.

Men först ska jag åka till skolan, ha gruppdisskusion och seminarium.
USCH

GOOD OLD TIMES

Ramlade över några gamla bilder från 07/08 någongång på FB och kan konstatera en sak: man blir fan inte vackrare med åren alltså!
Skulle kunna offra rätt så mycket för att bli så 'smal', bekymmersfri och ha min fina blonda page igen.






Om det är såhär illa redan, hur ska det då gå senare i livet?!

14 MARS.;



Min godaste fruktsallad som jag åt igår! Fick dock handla frukt för cirkus 100 kr, men det var det väl värt! Det är melon, kiwi och passionsfrukt med en varm sås av frysta hallon & blåbär med lite vaniljsocker & kokos i. Ni hör väl hur gott det låter? Synd bara att jag fick ta typ 1000 kort bara innan jag han äta så såsen blev typ kall.. haha.

Ska pluggeliplugga nu och vänta på att Johanna ska sluta sin skola, sedan ska vi cykla ner til stan (årspremiär för cykeltur till stan för mig!) och hoppas på att det finns biljetter kvar till Me and my army som spelar på NH på fredag. Klerran vettni! Little baby Kleerup. Vet bara inte varför jag har en sån thing för honom? Han är ju skabbig egentligen.Fast ändå snygg...

Den här vecken har jag fullt upp alla dagar, hela dagen. Ser jag fram imot! Dock är jag helt pank, buhuu.

Kaffedags nu!PUSS

13 MARS.;

Sitter (okej, halvligger) i sängen och försöker få lite plugg gjort. Saker som jag borde läst i veckan men som jag såklart skjutit upp. Men jag blir så fruktansvärt trött att jag bara orkar läsa cirkus en kvart i taget. Läste någonstans någongång att det inte är bra att plugga i sängen. För sängen ska man endast ha till att sova i (eller....?) & hjärnan förknippar den med sömn.
Men sängen är typ det enda braiga pluggstället jag har här i lilla lägenheten min.

Ska väl ta och läsa en kvart till sen hoppa in i duschen!

PUSS OCH HEJ

13 MARS.;

Sitter (okej, halvligger) i sängen och försöker få lite plugg gjort. Saker som jag borde läst i veckan men som jag såklart skjutit upp. Men jag blir så fruktansvärt trött att jag bara orkar läsa cirkus en kvart i taget. Läste någonstans någongång att det inte är bra att plugga i sängen. För sängen ska man endast ha till att sova i (eller....?) & hjärnan förknippar den med sömn.
Men sängen är typ det enda braiga pluggstället jag har här i lilla lägenheten min.

Ska väl ta och läsa en kvart till sen hoppa in i duschen!

PUSS OCH HEJ

12 MARS.;

Lördag kväll, klockan är 10 i 6 och jag ska vara hemma hela kvällen. Själv. Detta är dock självvalt, kände verkligen inte för fest ikväll igen. Har ont i halsen med.
Körde ju (nästan) all in igår ändå, får trösta mig med det. Blev lite halvt spontant hos Gustav & senare Hg. Kul!Roligaste var nog att Johanna blev svinfull. Haha. Lite jag förra helgen känner jag, men ändå, gött att inte vara den enda...

Idag har jag hängt med Gustav och hans gang hela dagen. Ätit buffé och tittat på film. Lämnade in min väska från Gina som var sönder redan från början, dom skulle skicka den till skomakaren? What liksom? Har dom en egen skomakare. Haha.

Funderar på vad jag ska spendera denna lördagskväll med? Ska nog börja med att plocka upp alla mina kläder som ligger utspridda över hela mig lägenhet efter mitt lilla klädes-utbrott igår. Sedan kanske fortsätta med lite diskning, tvätta och kolla på något dokumentär/film typ? Haha, det värsta är ändå att jag tycker det ska bli lite skönt.
Dock verkar det som att mina grannar ska ha party party, just nu får jag lyssa på Lykke Li. Helt ok iallafall.


Dom här snodde jag från Johanna:





PUSS


11 MARS.;

varför glömmer man alltid att handla viktigt när man är i affären? var på hemköp både igårkväll & nyss och både gångerna har jag glömt att köpa kaffe. måste alltså ta mig dit inom dom närmaste 24 timmarna igen, vill inte vakna upp en morgon och upptäcka att det ekar tomt i kaffeburken!

tittar på Kalle Blomqvist på tv nu. Röda och vita rosen. Herreud, fick flashbacks! Brukade kolla på Röda & Vita rosen med en kompis jag hade när jag var liten, vi var kära i den Kalles långhåriga kompis...
En hel sommar lekte vi även "röda & vita rosen" med några andra barn i vårat område, fast med ett såntdär stentroll...
Hur långa kändes inte sommarloven när man var liten?

PUSS

9 MARS.;

Haha, Johanna: Jag vet att det står MAJ i förra rubriken. Upptäckte det efter ett par dagar & skrattade lite åt att ingen märkt det.Haha.

Att man kan bli så trött av att vara lärarpraktikant i en F1:a 5 timmar om dagen är ett mysterium. Vill bara lägga mig ner och sova när jag kommer hem om dagarna. Men det är det värt det, för det är riktigt kul. Höll i en lektion idag & hur glad blir man inte när dom utbrister "YES!" efter att man berättat vad man ska göra. Goingarna.
Ska ha VFU under i stortsett hela maj med, längtar faktiskt lite redan!

Nu kommer straxt Johni hit och dricker kaffe, sedan ska jag plugga. Köpte btw en långkjol förut, lite random sådär. Så antar att köpstoppet is no more antar jag. Men ändå, måste börja blir mer sparsam!

TJOPP

3 MAJ.;

Updat om brödet då: var helt ok, lite för 'kompakt' kanske, men det gick att äta. Hade nog varit gott med solrosfrön i och kanske lite morot. (Du kan få smaka nästa gång du är här Johanna!)

Är så glad över att det är torsdag idag, för det betyder att det är fredag imorgon. Och fredagar måste ju ändå vara den bästa dagen? Imorgon är jag HELT ledig hela dagen, dvs inga lektioner & inget som ska läsas eller pluggas på. Det ska jag fira genom att äta lunch på stan med Gustav & träffa Johanna på kvällen.

Nästa vecka är det VFU-vecka, vilket innebär Motala hela veckan för mig. Både kul & inte kul. Roligt att kunna träffa alla Motown friends & Mami. Och att ha VFU såklart. Men jobbigt att ha med sig kläder för hela veckan, inte kunna vara hemma i Linkan & inte få sova med Gustav. Och att inte ha min cykel med, förstås. Hehe.

Puss!

2 MARS.;

Har bakat bröd för typ första gången ever(förutom på hemkunskapen & en gång förra året!).
Är osäker på resultatet. Glömde ha i linfrön & hade nog i för lite mjöl. Men vi får se!
Här får ni sålänge, återkommer med resencioner imorgon:


Nu ska det tittas på mästerkocken & drickas kaffe.
Puss!

1 MARS.;



Igår ville tydligen min mensvärk bråka med mig igen. Så illa att jag tillochmed fick gå hem från Gustav.
INTE KUL!

Ska äta frukost nu och sen läsa det som ska läsas & svara på det som ska svaras på.

Puss

RSS 2.0