28 APRIL.;

Sitter med min 24-timmars tenta och skäms. Skäms över hur dåligt jag läst, och framförallt hur dålig jag varit på att skriva läslogg. Svårt som tusan att förklara massa begrepp med referenser när man vet att referenserna finns men inte exakt var? Så mycket onödig tid! Och så bloggar jag istället, ännu mer onödig tid.
Imorgon klockan 15.30 är iallafall hemtentan inlämnad och (förhoppningsvis) i ett icke-skämsigt-skick, och jag sitter på en buss mot Stockholm, Gustav och en Håkankonsert.
Efter helgen får ni lite mer update + bilder.
SO LONG LOVERS!

21 APRIL.;

CSN-dags idag då. 5000 bort till räkningar direkt. Känns ju sådär.
Men vad som känns bättre är att det ska bli 20 grader här idag, jag ska gå ut i solen och plugga nu & senare ikväll träffa Erika & Gabbie och dricka öööl.

PUSS

19 APRIL.;

Dåligt med updatesen här, jag vet. Jag gör dock inte så mycket annat om dagarna än vara på campus, pluggar hemma, jobbar lite och hänger lite. I helgen var jag & Gustav i Sthlm, senare idag ska jag & Johanna & Ellen köra en glass på Bosses & senare blir det eventuellt grillning. Inte helt fel!
Idag har jag även hunnit att skriva klart min saga, som är en av två obligatoriska textuppgifer. Är hundvakt nu mellan 12 - 16 så har hunnit vara ute lite med.
Ska nog börja med den andra textuppgiften nu med, som är en debattartikel.
Och förresten, IMORGON får jag tillbaka mitt gamla nummer igen. FINALLY!

Här kommer ett gäng bilder från alla möjliga dagar:



10 APRIL.;

Tänk vad mycket man hinner med på söndagar när man inte är bakis!
Sovmorgon, 50 min PW med Gustav, städa + tvätta, pluggat med Johni, handlat och nu är jag nyäten. Tillochmed diskat har jag gjort.
Produktiv dag alltså, känns ju bra.
Imorgon ska det bli 17 grader här i Linköping. Har hört att Bosses glassbar har öppnat, kanske skulle skramla ihop lite mynt & ta en premiärtur dit?

Säger grattis till Fillan idag med, 22 år idag, stor nu!



8 APRIL.;

Vet ni vad det har varit idag? JEANSJACKEPREMIÄR! Har väntat länge på denna dagen!



nu ska jag till Gusten! PUSS


JO EN SAK TILL!: Har köpt jordgubbar + vattenmelon till ikväll........HUR GOTT?!

8 APRIL.;

Oj, här var det aktivt!
Idag är jag skooool-leeeedig. Borde ju dock läsa en bok som skulle varit utläst till i måndags. Problemet är bara att jag inte fått den än....
I tisdags hade vi en så bra föreläsare, hon jobbade som lärare & verkade verkligen älska sitt jobb. Gud så sugen jag blev på att bli färdig lärare då & börja jobba. Eller snarare, få min lärarexamen & börja utvecklas till lärare - för jag tror ju inte direkt att jag kommer vara någon "superfröken" när jag är klar. Kommer säkert göra en massa fel innan man kommer på vilka sätt som är dom bästa..men ändå, inspirerad blev jag minsann!

Hos Malou pratar dom om strokes. En ung tjej som fick stroke av STRESS. Jag som varit över-stressad ett tag nu, ska jag få stroke nu? Okej, hon var visst småbarnsförälder med & säkert dubbelt så stressad som jag är.

Idag skulle jag & Gustav äta någon slags mysfrukost bestämde jag imorse. Någon av oss skulle ta sig till affären & köpa frallor. Först låg vi i en kvart och bestämde blev som skulle få turen att åka. Jag vann, Gustav fick alltså åka. Då skulle han bara ta sig upp ur sängen. Tog typ 10 min. Kvart i 9 susade han iallafall iväg på cykel, kom hem ungefär 10 minuter senare. 10 över var han tvungen att åka till skolan. Men vi hann iallafall slänga i oss frallorna på 15 min......


5 APRIL.;

Kursintrot idag. Kan säga att jag är helt snurrig i huvudet & min kalander är helt fullklottrad på varje dag. Men det kan nog bli kul!
Hade ett litet breakdown förut, pga av min otroligt dåliga ekonomi denna månad. Trodde jag låg skapligt till men icke. Har sisådär 100 kr tillgodo efter att ha inhandlat lite mer kurslitteratur idag. DET GÅR BRA NU, känner jag.

Misslyckades totalt med maten jag nyss åt med, eller, iallafall utseendet på den. Skulle göra kikärtsbiffar. Blev typ barnmats-puré. Var iallafall gott med barnmats-puré mat. Stekt barnmats puré?

Är en väldigt neggo människa these days känner jag. Men det är fan inte mycket som går i medvind nu. Men jag är TRÖTT på att tycka allt är jobbigt och tråkigt. Får försöka vända det till något posivit.
Sa upp min tele2 abonemang igår med, 3 månaders uppsägsnings tid?!

Ska ut på en PW och lyssna på Filip & Fredriks podcast alternativt en dokumentär från p3. Sen plugga.



4 APRIL.;

Gick promme och åt köttfärsås & makaroner. Nu är jag glad igen, så lägger upp lite bilder  från helgen:)



Ser sjukt läskig ut på sista bilden. Och att Ellen & Mikaela kunde gå barbenta utan att faktiskt frysa ihjäl är väl bara för underbart?

4 APRIL.;

Jävla sktitenta.MÅSTE dom göra omtentorna extra svåra? Ska ut och gå bort ilskan nu.

HEJDÅ

2 APRIL.; IGEN

Haha, fan alltså. Promenaden som bara skulle bli en liten snabb tur blev visst på 40 minuter. Gick vilse i rydsskogen, jävla skog. Stigarna tar ju aldrig slut. Kom hem helt svettig och darrig, hade inte ätit sen frukost liksom. Smart av mig, vem tror jag att jag är, wonderwoman? Haha, fan.
Nu har jag både duschat & ätit iallafall. Ska ta en liten liten PW innan jag ska sätta igång.


PUSS DÅ

2 APRIL.;

Idag är ännu en dag med glatt humör! Beror delvis på att det faktiskt är VARMT ute.Iphonen säger 12 grader, och det kan jag nog tro på. När jag & Gustav var ute på en lite prommis förut så var det så skönt att det inte blåste svinkall luft, utan behaglig. Krokusar såg vi med!Det är ju faktiskt vårtecken, på riktigt. Synd bara att allt är i gråskala typ.

Nu har jag suttit och gått igenom en gammal  grammatiktenta, tror faktiskt jag börjar förstå grammatiken. Det  mesta makes sense nu iallafall. Får sitta sent in på kvällen imorgon och hårdplgugga.

Nu ska jag ge mig ut på promenad nr. 2 idag. Sedan ska jag börja göra mig iordning för ikväll, klockan halv 7 går cyklarna mot Ellen. (Hör ni, ikväll CYKLAR vi tilloch med in till stan!)


1 APRIL.;

Idag får jag ge mig själv en klapp på axeln. Har pluggat så duktigt med Sarah & Sandra i skolan, och själv här hemma.Hade ju en fin bild från det intensiva pluggeriet och allt, men den ville min dator tydligen förstöra. Sorry.

Skulle egentligen hängt med Johanna nu ikväll, men mina små förkylningsbaciller har tydligen nått även henne.
Ska lägga mig i sängen nu och dricka te och läsa bok. AH, älskar ju panchis livet!
Imorgon är det dock ändring på det, då ska det drickas vin!!


RSS 2.0