28 NOV.; GÄSP



Det tar på krafterna att vara i en andraklass med massa vildingar, hörni! Är helt slut, klockan 22 ska jag sova. Har haft lite Johanna-häng nu på kvällen. Imorgon är det praktik & efter det ska jag träna. Har gjort en egen lite gym-lista. Låtar jag typ aldrig skulle lyssna på annars, förutom Robyn då, men känner peppen i låtarna!

NATTI PÅ ER

27 NOV.; FÖRSTA ADVENT

Vet inte riktigt vad som är fel med mig, men dom senaste tre dagarna har jag vaknat runt halv 12. Det är inte så att jag vaknar tidigt & tänker att jag vill somna om en liten stund, utan jag sover som en stock och vaknar utvilad runt halv 12. Gustav också för den delen.

Trots allt detta sovade har jag dock fått rätt mycket gjort i helgen. Bland annat ett IKEA besök där vi kollade ut lite grejer vi vill ha, ett biobesök och idag slog jag på stort och gick (i stormen) till gymmet. Har precis planerat min lektion jag ska ha imorgon så nu känner jag mig nöjd för dagen. En kopp te och lite the sims-spelade så kommer jag nog somna gott!

BYEBYE

25 NOV.;



Sushi-tjejer förra helgen.
Den här veckan har jag verkligen varit i något slags sleeping-mode. Inte fått mycket vettigt gjort alls.
Inte ens varit på något pass på gymmet, mina knän bråkar lite med mig.

Nu ska jag straxt möta upp Johanna och Angelica för glöggkväll (saftglögg såklart, alkoholglögg smakar ju inte ens gott).  Ska kanske kamma håret & klä på mig något vettigt då?

BYE BYE

22 NOV.;

Lider just nu av motivationsbrist i pluggandet, så istället ger jag mig på att baka bröd. Hur det går återstår att se, då bakning verkligen inte är min starka sida.

Helgen var fin, det bästa med den var att:
Få träffa Gabbie (of course, även om vi sov trååångt)
Ha en hund att gosa med (snällaste voven ever)

Jag har bilder att visa. Orkar bara inte lägga in dom. SRY

17 NOV.;

Håller på att tvinga mig själv till gymmet nu. SÅ.TRÅKIGT.
Inget pass & helt själv. Det får väl gå ändå!

Imorgon åker jag & Erika till Gabbsie och hälsar på. WIHU!


*party-tjejer från 2008*

14 NOV.; JAG GÅR INTE ISÄR NÄR JAG GÅR MED DIG



Nyduschad efter ett KILLING boxpass. Sitter och lyssnar på Håkan, och vill bara gråta lite. Blir sentimental & vill vara full på festival.
Vet inte om det är för att blodsockret är lågt eller för att Håkan är så JÄVLA fin. Tänker att jag knäpp, är ju helt galen i honom vissa perioder & då är hans musik det enda som duger.
Ska väl gå & äta min äggmacka & se hur jag känner efter det.

HEJ!

11 NOV.;




Vilken FREDAGSKÄNSLA jag har. Sitter och äter yoghurt & macka, nyduschad och sådär härligt trött efter ett afropowerdance-pass. Ett G-resultat på tentan, ett roligt beslut och att Gustav ska bjuda på bio ikväll bidrar även det till fredagskänslan.
FÖRLÅT för att jag skriver ett "jag är så himla duktig inlägg & mitt liv är så bra"-inlägg. Men det känns rätt gött faktiskt.

BYE

8 NOV.; TISDAG

Inatt somnade jag klockan 4. Låg alltså och vred och vände på mig i 5 timmar. Det var varmt, man tänker 100 orelevanta tankar, min granne är störd som varje kväll springer i dörren till vår "korridor" minst 4 ggr så det smäller HELA tiden. Funderar seriöst på att sätta upp en lapp. / *sur granntjej*
Vaknade därför  klockan halv 12 idag och var sur. Ville ju åka till skolan och plugga! Nu får jag plugga hemifrån, eftersom jag inte orkar gå fram&tillbaka till UNI för några timmar, för att sedan gå fram&tillbaka ikväll igen när jag ska träna.
ARGH! Är på dåligt humör.

TACK OCH HEJ

7 NOV.; KLOCKAN 21:21



+

känslan efter man tränat, kommit hem & ätit & man bara känner TRÖTTHETEN
folk (läs:universitetslärare) som svarar snabbt på mail
känslan efter att man avklarat en kurslitteraturbok...bara 11 kvar,kan man tänka då
kunna välja om man vill starta sin dag klockan 8,9,10 eller kanske t.o.m klockan 11
vara uppbokad för en massa fun-things samtliga kvällar i veckan

-

när man vet att man har massa disk & man bara inte ORKAR diska.
små pyttelägenheter, där var sak måste ha sin plats, annars blir det kaos
folk som stjäl mina cyklar JÄMT
leva på 1000 kr i typ 18 dagar

6 NOV.; SÖNDAG



HELLO U GUYS!
Har varit i Motala i helgen. Träffat mami & Felicia, Fanny & bebisar. Nästa söndag ska jag & Erika till Ullared *wt-tejerna*. Helgen efter det ska vi till KALMAR(uttalas med dialekt) och hälsa på Gabbie . Gillar när jag får fördriva tiden med att göra saker jag gillar tillsamans med folk jag gillar.
Pluggat bra har jag också gjort i helgen. Ska träna imorgon & tisdag. Och kanske någon mer dag om jag känner för det. Äta nyttigt. Mission: Bli fit & få långt hår. Skaffa ett extrajobb samtidigt som jag klarar av skolan.
FÅ EN FIN LÄGENHET.
Om jag orkade skulle jag skriva om lägenheten vi var och kollade på i torsdags. Blev skärrad efter den upplevelsen!

Nu - ett avsnitt skilda världar.


2 NOV.;



Hej ni.
Började dagen med lite ångest, för att jag låg kvar i sängen när jag borde varit i skolan och ha seminarium. Kom dock snabbt över det och läste lite istället. Åkte och träffade Erika på stan, och det är vad jag gjort idag. Nu ska jag till Gustav & laga korvstroganoff (hehe, det du erika..). Skolfri torsdag & fredag, SKÖNT att slippa gå någonstans. Hehe.Puss


1 NOV.;

1 November och INGEN snö. Så skönt. Ligger i soffan,har tränat dodgeball & precis ätit äggmacka. Alltid äggmacka efter träning. GOTT.
Min cykel blev stulen i helgen, fick ha den ca 1 månad, så jag måste gå överallt. Är rätt skönt ändå, men får apont i fossingarna. Borde ta hand om dom mycket bättre + gå i bättre skor. Men det känns ju lite pensionär-aktigt.
Imorgon ska jag hänga först i skolan & sedan med Erris!

PUSS OCH HEJ

RSS 2.0